iPad mini Smart Cover wit

Dankzij het slimme gebruik van magneten voelen iPad mini en iPad mini smart cover zich tot elkaar aangetrokken. De smart cover beschermt het scherm van je iPad mini, maar laat de achterkant ongerept. Je iPad mini ziet er dus nog net zo mooi uit en werkt nog even vlot, maar is beter beschermd!

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Apple iPad mini Smart Cover wit

€ 45,00

€ 29,90

Overzicht

Eigenschappen

Een onafscheidelijk duo met iPad mini.

Elke iPad mini heeft ingebouwde magneten. En die trekken het scharniertje van de iPad mini smart cover aan, dat zich meteen vasthecht aan het scherm van je iPad mini.

Dun en sterk.

De smart cover is gemaakt van polyurethaan en is dus dun én sterk. De binnenkant, afgewerkt met zachte microvezel, voorkomt krassen op het scherm van je iPad mini en houdt de achterkant van je iPad mini intact.

Oogjes open, oogjes dicht.

Zodra je de Smart Cover opent, is je iPad mini meteen ingeschakeld. Doe ’m dicht en je iPad mini dommelt weer in.

iPad mini standaard.

Liever ietsje rechter of schuiner? De Smart Cover laat zich makkelijk omvouwen tot een standaard voor het bekijken van foto's en films of voor videochats met de FaceTime HD-camera van je iPad mini. Daarnaast kan je de Smart Cover ook in een handige ligpositie plaatsen zodat het virtuele toetsenbord van je iPad mini helemaal tot z'n recht komt, ideaal voor het vlot en snel typen van teksten, mails of berichten.

Verdere kenmerken:

  • Geschikt voor iPad mini 1, 2 en 3.