Sonos Boost

Boost biedt je Sonos-systeem een draadloze prestatie op bedrijfsniveau voor ongeëvenaarde betrouwbaarheid, zelfs in huizen met draadloze verbindingsproblemen.

Prijs

€ 119,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Nooit meer problemen met draadloze betrouwbaarheid

Boost heeft drie draadloze antennes die het signaal 360 graden rondom uitstralen, door muren en plafonds, voor een feilloze ontvangst zelfs in de meest afgelegen kamer van je huis.
Boost neutraliseert interferentie van draadloze apparaten, zoals draadloze telefoons, babyfoons en andere huishoudelijke apparaten, die je netwerk kunnen verstoren.

 

Je sluit je Boost aan op je router om een eigen draadloos netwerk voor je Sonos-systeem te creëren dat betrouwbare draadloze prestaties levert als je WiFi-netwerk niet alle kamers bereikt waar je naar muziek wilt luisteren, of als je WiFi signaal niet betrouwbaar genoeg is.
Als je een eigen Sonos netwerk hebt gecreëerd, kun je extra Boost-apparaten gebruiken om het bereik van je Sonos-systeem nog verder uit te breiden. Of creëer met de ingebouwde ethernetswitch een internetverbinding voor andere producten in je huis.

Sonos Boost