De uitlopende vorm van de Baya pepermolen van Peugeot is geïnspireerd op Japans design. Het lijnenspel is geraffineerd, simpel en minimalistisch. En tegelijk zorgt het bruin gelakt beukenhout voor een warme uitstraling. Een graag geziene gast aan tafel!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Peugeot Baya pepermolen chocolade
€ 29,00

Overzicht

Eigenschappen

Uniek maalwerk.

De Peugeot molens onderscheiden zich door hun uniek maalwerk, gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Een speciale behandeling beschermt het staal tegen corrosie zonder haar scherpte en slijtvastheid te verminderen. Het maalwerk is uitgerust met een dubbele rij schroefvormige tanden die de peperbolletjes vastnemen, ze naar beneden brengen en ze daar blokkeert om ze perfect te malen.

Elke specerij z'n eigen molen.

Peugeot ontwikkelde voor elk soort kruiden een aparte molen, dat het beste uit de specerij haalt. Het is van belang dat je nooit zout in een pepermolen doet of omgekeerd. De pepermolen onderscheidt zich door het lettertje 'P' (pepper) op de knop bovenaan.

Welke peperbolletjes gebruik je best?

Gebruik bij voorkeur altijd peperbolletjes van dezelfde grootte (tot maximaal 5 mm). Peugeot raadt een mengeling van groottes af voor een perfecte werking van het maalsysteem. Zwarte, witte of droge groene peperbolletjes zijn ideaal voor de pepermolens van Peugeot. Gebruik liever geen roze peperbolletjes.

Garantie.

Op de afwerking van de molen geldt een garantie van 2 jaar. Het Peugeot maalwerk daarentegen is levenslang gegarandeerd, mits correct gebruik.

Afmetingen

Hoogte 8 cm

Decoded iPhone 14 2-in-1 Wallet Cases met MagSafe