Het maagdelijk witte design en zijn stilistische vormgeving maken van de Alaska zoutmolen een strak designobject. Toch is het vooral de combinatie van Peugeot’s unieke maalsysteem en de ergonomische bediening met één hand die veel kookfanaten plezier zal doen!
Promo
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Alaska elektrische zoutmolen wit

€ 47,50

€ 22,00

Overzicht

Eigenschappen

Gebruiksgemak.

Even drukken op de knop en de Alaska molen maalt je zoutkorreltjes exact zoals je ze hebben wilt. Een lampje onderaan zorgt er dan weer voor dat je de dosering perfect in de gaten kan houden. Door het praktische, transparante reservoir zie je eenvoudig hoeveel zoutkorreltjes er nog in de molen zitten. De molen wordt standaard geleverd met grof zeezout en 4 batterijen.

Uniek maalwerk.

De Peugeot molens onderscheiden zich door hun uniek maalwerk, gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Dat maakt ze ongevoelig voor aantasting door zout. Het maalwerk is uitgerust met een dubbele rij schroefvormige tanden die de zoutkorrels vastnemen, ze naar beneden brengen en ze daar blokkeert om ze perfect te malen. De grofheid van de maling kan bij de Alaska zoutmolen ingesteld worden door middel van het knopje aan de onderzijde van de molen.

Elke specerij z'n eigen molen.

Voor elk soort kruiden is er een aparte molen ontwikkeld, dat het beste uit de specerij haalt. Het is van belang dat je nooit zout in een pepermolen doet of omgekeerd.

Welke zoutkorrels gebruik je best?

Voor een optimaal gebruik van de Peugeot zoutmolen gebruik je best grof droog zout, zoals droog zeezout of steenzout met een diameter van 4 mm.

Garantie.

Op de motor en afwerking van de molen geldt een garantie van 2 jaar. Het Peugeot maalwerk daarentegen is levenslang gegarandeerd, mits correct gebruik.

Afmetingen

Hoogte 17 cm

Peugeot elektrische zoutmolen Alaska wit