Logitech POP Smart Button

De Logitech POP Smart Button is een compacte knop waarmee je eenvoudig veel verschillende slimme toestellen - zoals Philips Hue verlichting en Sonos luidsprekers - als één apparaat kan bedienen. Dat is handig, want zo kan je ook scènes en eigen voorkeuren programmeren. Zo kan je vooraf instellen welk soort licht en welke muziekzender je bij het ontwaken wil horen. Of met welke lichtintensiteit en muziek je mensen wil ontvangen.Bedien je thuisomgeving met één druk op de knop.

Met de POP Smart Button - of slimme knop - kan iedereen in huis lampen, luidsprekers, thermostaatknoppen en meer bedienen. Je kan er tot drie verschillende opdrachten in programmeren om alles in huis nog makkelijker te bedienen. Logitech POP werkt hiervoor nauw samen met Apple HomeKit en de Woning-app op je iPhone en iPad.

Draadloos én energiezuinig.

Omdat elke knop draadloos is en op een vervangbare batterij werkt - die bij gemiddeld huishoudelijk gebruik maar liefst 5 jaar meegaat - kan je POP vrijwel overal in huis gebruiken. Bevestig er eentje bij de voordeur, zet er eentje op je nachtkastje of hou er eentje bij de hand.

POP & Light.

Of je nu wil genieten van een film, een boek of het gewoon gezellig wil maken, met POP zet je met één druk op de knop de juiste verlichting aan. Gebruik de Apple Woning-app of de POP-app voor het instellen van de helderheid, warmte en kleur van Philips Hue slimme verlichting. En bedien je lampen met een eenvoudige druk op de knop.POP & Play.

Gebruik POP om muziek, films en meer af te spelen, zoals je favoriete zenders en afspeellijsten van Sonos.

POP er één of meer.

Met POP kan je eenvoudig veel toestellen - zoals lampen, rolgordijnen, sloten of thermostaten - als één apparaat bedienen. Gebruik een HomeKit-scène of een recept van de POP-app om meerdere intelligente apparaten in te schakelen, zoals nachtlampen voor je gaat slapen.

Plug & POP.

De POP Smart Button werkt met de POP-bridge (Start Kit) en die kan je makkelijk uitbreiden met extra POP Smart Buttons. De bridge installeren, is simpel: stop 'm gewoon in het stopcontact.

Logitech POP Smart Button