L:A Bruket lichaamsolie wilde rozen

Hydraterende organische lichaamsolie voor een normale tot droge huid. Deze olie van het Zweedse merk L:A Bruket, een pionier in 100% natuurlijke lichaamsverzorging, is gemaakt op basis van essentiële olie van wilde rozen.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Lichaamsolie 131 wilde rozen
€ 18,00

Overzicht

Eigenschappen

131. Voedt en beschermt de huid.

Lichaamsolie op basis van essentiële olie van wilde rozen voedt en beschermt je huid. Ze heeft een verfrissend natuurlijk aroma, is verzachtend en absorbeert makkelijk. 

Lichaamsverzorging, massage, relax.

Deze lichaamsolie is veelzijdig in gebruik: ze is geschikt voor een volledige lichaamsverzorging en kan ook gebruikt worden als massageolie. Voeg enkele druppels toe aan het badwater om heerlijk te relaxen terwijl de olie je huid tegelijk ook gezonder maakt.

100% puur en ecologisch.

Het Zweedse merk L:A Bruket maakt natuurlijke en ecologische lichaamsverzorgingsproducten op basis van essentiële oliën en kruiden. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en alle producten behouden de natuurlijke kenmerken van hun ingrediënten. L:A Bruket (dat je uitspreekt als Lilla Bruket en het kleine fabriekje betekent) voegt geen parabenen of andere kunstmatige stoffen toe. Met hun heerlijke, pure geuren en verzekerde werking brengen de producten van L:A Bruket je huid in een natuurlijke balans.

Test ze uit bij Pure Lifestyle.

Kom de producten van L:A Bruket vrijblijvend uittesten bij Pure Lifestyle in onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove.

Inhoud.

120 ml

L:A Bruket lichaamsolie 131 wilde rozen