Beats Studio Pro

Beats Studio Pro tilt audio naar het volgende niveau met volledig adaptieve Active Ruisonderdrukking en transparantiemodi, gepersonaliseerde ruimtelijke audio met dynamic head tracking, zacht lederen oorkussen, tot 40 uur batterijduur, Lossless Audio via USB-C én verbeterde gespreksprestaties.

* Verplichte velden

Prijs

€ 399,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Aangepast akoestisch platform van Beats

Het aangepaste akoestische platform van Beats Studio Pro biedt een meeslepende luisterervaring. Elke aangepaste 40-mm driver is ontwikkeld voor optimale helderheid, nagenoeg zonder vervorming, zelfs bij een hoog volume. Dat is een verbetering van tot wel 80% in vergelijking met Beats Studio3, en dat zorgt voor een betere geluidskwaliteit. Een geïntegreerde digitale processor optimaliseert de uiteindelijke responsfrequentie voor een krachtig en gebalanceerd geluidsprofiel. Je hoort de subtiele details, waar je ook naar luistert.

Actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus

Met één druk op de knop wissel je tussen twee dynamische luistermodi en laat je de buitenwereld toe, of juist niet. Volledig adaptieve actieve ruisonderdrukking (ANC) volgt het geluid om je heen in realtime en maakt dan een precies afgestemd filter om dat geluid te annuleren. Schakel over op de transparantiemodus zodat het geluid van je omgeving naadloos samengaat met je muziek. Voor als je aanwezig en je van je omgeving bewust wilt blijven.

Ruimtelijke audio

Verlies jezelf in het intense geluid van je favoriete content met ruimtelijke audio. Muziek en films met Dolby Atmos geven je een meeslepende ervaring met een volledige surroundsound van 360 graden. Beats Studio Pro heeft ook dynamische hoofdtracking voor een interactieve beleving die met je meebeweegt. Met je iPhone kun je ruimtelijke audio zelfs op je oren aanpassen.

Verbeterde compatibiliteit met Apple

Beats Studio Pro beschikt over verschillende Apple functies:

  • Pairen met één tik: met één tik pair je met elk device in je iCloud-account
  • ‘Hé, Siri’: zeg “Hé Siri” om spraakbediening te activeren
  • ‘Zoek mijn’: vind je verloren koptelefoon op de kaart, op basis van de laatst bekende locatie waar hij gekoppeld was
  • Draadloze updates: ontvang automatisch nieuwe software-updates en nieuwe functies

 

Verbeterde compatibiliteit met Android

Beats Studio Pro is voorzien van verschillende Android-functies:

  • Google Fast Pair: maak met één tik verbinding en pair automatisch met alle Android- en Chrome-devices gekoppeld aan je Gmail-account
  • Audio schakelen: schakel naadloos tussen je Android, Chromebook en andere compatibele apparaten
  • ‘Vind mijn apparaat’: vind je verloren koptelefoon op een kaart met Google ‘Vind mijn apparaat’
  • Beats-app voor Android: krijg toegang tot personalisering van het product, software-updates en nieuwe functies waarmee je zoveel mogelijk uit je koptelefoon haalt

 

Heldere gesprekken

De vernieuwde stemgerichte microfoons van Beats Studio Pro bieden een hoogwaardige gesprekskwaliteit. Deze krachtige microfoons filteren het achtergrondgeluid weg zodat je stem nog duidelijker klinkt. Dat is een verbetering van tot wel 27% in vergelijking met Beats Studio3.

Voor langer luisterplezier

Met tot 40 uur batterijduur laat de Beats Studio Pro-koptelefoon je nog langer opgaan in de muziek. Geniet van maximaal 24 uur luistertijd met ANC of transparantiemodus ingeschakeld. Als je batterij leegraakt, geeft Fast Fuel je weer tot 4 uur luistertijd na slechts 10 minuten opladen.

Connectiviteit met en zonder kabel

Beats Studio Pro biedt meerdere opties om je apparaten te verbinden: Class 1 Bluetooth voor een uitzonderlijke draadloze verbinding, USB-C-audio om gelijktijdig te luisteren en op te laden en een 3,5-mm analoge aansluiting voor audiobronnen met kabel. En met de nieuw ontworpen draagtas berg je makkelijk de kabels op bij je koptelefoon.

Geoptimaliseerde geluidsprofielen

Als je USB-C-audio gebruikt, kun je tussen drie afzonderlijke geluidsprofielen kiezen. Het Beats-profiel voor het specifieke Beats-geluid geeft de meest gebalanceerde instelling voor alle muziekgenres. Het Entertainment-profiel versterkt geselecteerde delen van het audiospectrum en biedt een intense ervaring voor films en games. En het Gespreks-profiel optimaliseert de frequentierespons voor een duidelijk stemgeluid – ideaal voor gesprekken of podcasts.

Ontworpen voor comfort

Het iconische ontwerp is lichtgewicht en comfortabel, zodat je helemaal kunt opgaan in je muziek. De UltraPlush-oorkussens zijn geüpgraded met naadloos, speciaal ontwikkeld kunstleer voor extra comfort en uitzonderlijke duurzaamheid. En met de premium metalen regelaars kun je alles zo aanpassen dat de koptelefoon de hele dag lekker zit.

Beats Studio Pro