Apple Mac Pro

De nieuwe Mac Pro is een grensverleggende combinatie van de prestaties van Apple silicon en uitbreiding via PCIe voor specifieke workflows. En elke configuratie is uitgerust met de weergaloze nieuwe M2 Ultra, Apple's krachtigste en veelzijdigste chip ooit.

Mac Pro

Getransformeerd door Apple silicon.

Prestaties

Het vermogen om alles te veranderen.

Wat. Een. Chip. Dankzij M2 Ultra bevat elke Mac Pro nu Apple's krachtigste CPU. De bijbehorende GPU blijft de concurrentie ver voor met een riante hoeveelheid centraal geheugen. En dankzij zeven ingebouwde Afterburner-kaarten levert de media engine topprestaties. Zo vlieg je door de taaiste klussen.

Pro-apps

Duizenden pro-apps,
geoptimaliseerd voor Apple silicon.

Omdat macOS zich automatisch aanpast aan Apple silicon, geeft M2 Ultra de apps op Mac Pro een enorme boost in snelheid en functionaliteit. En er zijn duizenden apps specifiek ontwikkeld om het maximale uit Apple silicon te halen. Effecten renderen, scènes in 8K samenstellen, gigantische datasets analyseren: wat je ook wilt doen, je favoriete apps werken ongekend snel en soepel.

Uitbreiding

Vergroot je mogelijk­heden.

Voor het eerst combineert Apple de baan­brekende prestaties van Apple silicon met de uitbreidings­mogelijk­heden van PCI. De nieuwe Mac Pro heeft zeven uitbreidings­sleuven. Zes daarvan zijn PCIe‑sleuven van de vierde generatie, en dat levert twee keer zoveel band­breedte op voor in- en output van audio en video, netwerk­voorzieningen en opslag­kaarten. Zo halen de nieuwste SSD-kaarten van dit type een snelheid van maar liefst 26 GB/s.

Razendsnelle aansluitingen

Bomvol high-performance I/O.

Mac Pro heeft nu acht Thunderbolt-poorten voor nog meer aansluit­mogelijk­heden. De twee HDMI-poorten zijn goed voor een bandbreedte tot wel 48 Gb/s, en dat maakt een resolutie mogelijk tot 8K en een refresh-rate tot 240 Hz. Voor draad­loze verbindingen worden Wifi 6E en Bluetooth 5.3 ondersteund.

Rack-configuratie

Makkelijk inzetbaar.

Mac Pro is ook verkrijgbaar in een rack-configuratie voor werkruimtes waar dit handiger is, met dezelfde prestaties als de toren­configuratie. De rack-configuratie is voorzien van een 3D-gatenpatroon voor optimale ventilatie, en een roestvrijstalen rail in plaats van voetjes of optionele wieltjes.Design

Nieuw brein. Ingenieus design.

Mac Pro is volledig getransformeerd door M2 Ultra. Wat blijft, is het schitterende roestvrijstalen frame met verwijderbare aluminium behuizing en een geavanceerd thermisch systeem. Buitengewoon solide en stabiel, of je hem nu naar een andere plek rolt, in een rack zet of opnieuw configureert. En dankzij de efficiëntie van Apple silicon is de nieuwe Mac Pro nog koeler en stiller als je veel van ’m vraagt. Handig, als je er vlak naast werkt.

Maximale toegang.

Met een eenvoudige draaibeweging aan het hendel bovenaan kan je de aluminium behuizing rondom het roestvrij stalen frame verwijderen. Zo krijg je makkelijk toegang tot elk onderdeel.

Pro Display XDR

De perfecte partner voor Mac Pro.

Het eerste 32-inch Retina 6K-display ooit. Helderheid tot 1600 nits. Een formidabele contrast­verhouding van 1.000.000:1 en een superbrede kijkhoek. Meer dan een miljard kleuren met een uitzonderlijke nauwkeurigheid. En een dynamisch bereik dat professionals ongekende mogelijk­heden biedt. Pro Display XDR van Apple is het beste profes­sionele display ter wereld.

Meer info. Klik hier voor meer info over het Apple Pro Display XDR.

Apple Mac Pro