Apple iPhone 13

Ongekend sterk. Van rand tot rand. Een razendsnelle chip die de concurrentie ver achter zich laat. Een geavanceerde dubbele camera. En een grote sprong vooruit in batterij­duur.
iPhone 13

Je nieuwe
superkracht.

In groen, roze, blauw,
middernacht, sterrenlicht
en (PRODUCT)RED.
Ceramic Shield,
sterker dan welk
smartphone-glas ook.
Super Retina
XDR-display
iPhone 13 6,1"
iPhone 13 mini 5,4"
Waterbestendig
en robuust design
met vlakke randen.

Een enorme camera-
upgrade. Door dwars
te denken.
Het beste dual-camerasysteem in iPhone ooit is te danken aan een compleet nieuwe architectuur. De lenzen werden 45 graden gedraaid, de groothoekcamera kreeg z'n grootste sensor ooit en de ultragroothoekcamera een veel snellere sensor. En er kwam ruimte vrij voor optische beeld­­­­­stabilisatie met sensor­­verschuiving.

De nieuwe ultragroothoek­camera laat meer detail zien in de donkere delen van je foto’s.


De nieuwe groothoek­camera legt 47% meer licht vast voor betere foto’s en video’s.


De nieuwe optische beeld­­­­stabilisatie met sensor­­­verschuiving zorgt voor minder bewogen foto’s, zelfs als jij beweegt.

iPhone ging naar de filmschool.
Zo hoef jij niet te gaan.


Nu in première: Filmmodus.

Filmmakers verplaatsen de focus in beeld vaak van het ene onderwerp naar het andere om zo de aandacht van de kijker vast te houden. Nu kun je met iPhone heel gemakkelijk ook deze techniek gebruiken.

Filmmodus verlegt automatisch
de focus en creëert prachtige
scherpte­diepte-effecten.

Wanneer een nieuw onderwerp prominent in beeld komt, wordt automatisch de focus verlegd. Zo maak je moeiteloos prachtige video’s die eruitzien alsof ze recht uit de bioscoop komen.

Je kunt zelfs achteraf
de scherpte­diepte
aanpassen.

Wil je na het filmen nog de focus veranderen of de scherpte­diepte aanpassen? Dat kan ook. Op iPhone hoef je daar maar een paar keer voor te tikken of te swipen. Zelfs profes­sionele film­­­camera’s kunnen dat niet.Neem met Filmmodus
op in Dolby Vision HDRGeweldige foto’s maken
zonder een vinger
uit te steken.


Vooruit, één vinger dan.
Nachtmodus gebruik je bij weinig licht om automatisch heldere en kleurrijke foto’s te nemen.

Portretmodus maakt de achter­grond onscherp zodat het onderwerp beter uitkomt. Door te swipen kun je zes verschillende belichtingen uitkiezen.

Slimme HDR 4 kan nu tot vier verschillende personen op een foto herkennen en past het contrast, de belichting en zelfs huid­tinten voor elk van hen apart aan. Zo ziet iedereen er altijd top uit.
Deep Fusion komt in actie wanneer er middelmatig tot weinig licht is. Verschillende belichtingen worden dan pixel voor pixel geanalyseerd om de subtielste texturen, patronen en details mee te pakken.


De ultragroothoekcamera geeft je een breder gezichts­veld, zelfs als je heel dicht op je onderwerp staat. Zo krijg je meer op de foto zonder dat je achteruit hoeft te stappen.


Een camera met je eigen stijl.
Fotografische stijlen: slim genoeg om kleuren te versterken of te verzachten en tegelijk huidtinten natuurlijk te houden.

Fotografische stijlen geven je foto’s een persoonlijk tintje. Specifieke delen van een foto worden aangepast, zonder de huidtinten te veranderen. Dat is bij filters niet het geval.

Kies ‘Levendig’ om een foto feller en kleurrijker te maken, ‘Rijk contrast’ om kleuren dieper te maken en schaduwen donkerder, en ‘Warm’ of ‘Koel’ om goudkleurige of juist blauwe tinten meer naar voren te halen. Alles voor de perfecte look.
Stel je stijl in,
zoals ‘Rijk contrast’
of ‘Levendig’,
en je foto’s krijgen
automatisch die look.


De camera aan de voorkant speelt graag de hoofdrol.


Het TrueDepth-camera­systeem heeft al je favoriete features van de camera’s aan de achterkant.


Filmmodus
Fotografische stijlen
Dolby Vision HDR-opnames
Portretmodus
Selfies in Nachtmodus
Smart HDR 4
Deep Fusion
en nog veel meer

voor een nieuwe
generatie selfies.

A15 Bionic en de True Depth-camera zijn ook de kracht achter Face ID, de veiligste gezichts­authenticatie in een smartphone.

2x zoveel opslag

iPhone 13 is verkrijgbaar vanaf
128 GB opslag voor al je foto’s en video’s


Super Retina
XDR-display


Het nieuwe OLED-display van iPhone 13 is nog een pak helderder en scherper dan het scherm van zijn voorgangers. En toch is het display energiezuiniger dan ooit. En omdat de TrueDepth-camera nu kleiner is, biedt het display nog meer ruimte.


Superhelder

Het OLED-display is nu 28% helderder: tot wel 800 nits. Zo is je scherm beter te zien in de volle zon. En voor HDR-content ligt de piek­­helderheid nog steeds op 1200 nits. Je ziet dus diepe zwart­tinten, heldere wit­tinten en alle fonkelende kleuren daartussenin.

Superkleurrijk

iPhone 13 heeft een brede kleur­­weergave, voor kleuren zoals film­makers ze bedoeld hebben. En dankzij de accurate kleuren ziet alles er opvallend natuurlijk uit.

Superscherp

Het Super Retina XDR-display heeft een ongekend hoge pixel­dichtheid. Alles wat je op je scherm ziet (foto’s, video’s, tekst), zie je dus extra scherp.

Een doorbraak
voor de batterijduur.


Tot 2,5 uur langer op iPhone 13.
Tot 1,5 uur langer op iPhone 13 mini.


A15 Bionic


Verhoogt je snelheid. Verbetert je camera. Verlengt je batterijduur. Verzekert je privacy. Verandert alles.


De razendsnelle A15 Bionic is de drijvende kracht achter Filmmodus, Fotografische stijlen, Livetekst, en meer. De Secure Enclave vergrendelt persoonlijke informatie zoals je Face ID-gegevens en je contacten. En de chip is efficiënter, voor een langere batterijduur.


Tot 50% snellere CPU
dan de concurrentie.


Tot 30% snellere graphics
dan de concurrentie.5G op iPhone. Ongeëvenaard.
De wereld is aan het overstappen op 5G. Daarmee gaat alles veel sneller, van downloaden tot streamen. Met 5G kun je zelfs veeleisende multiplayer-games spelen, AR-video’s delen en nog veel meer. En als je al die snelheid niet nodig hebt, past iPhone het batterij­­gebruik daar automatisch slim op aan.Meer 5G-banden
voor 5G-snelheden
op meer plekken
Ruil je oude iPhone in voor korting op een nieuwe.

Heeft je oude iPhone zijn beste tijd gehad, ruil 'm dan in voor korting op een nieuwe. Goed voor jou én het klimaat. Want Apple recycleert je iPhone tot het kleinste onderdeel. Bereken de waarde op onze inruilpagina.


Waarom Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is je Apple Authorised Reseller uit Ninove. Ons team van Apple experts werkt fulltime voor onze Apple-afdeling en garandeert je de allerbeste service. Sowieso installeren wij gratis je nieuwe iPhone. En we zetten de gegevens over van je oude toestel. We zorgen ervoor dat je perfect overweg kan met je nieuwe maatje en je mag gratis naar workshops en opleidingen. En als het ooit om welke reden ook foutloopt, dan krijg je van ons tijdens de herstelling een gratis vervangtoestel. Exclusief voor klanten die hun iPhone bij Pure Lifestyle aankopen.


Muuto Mingle kussen rood