Waar moet je op letten bij de aanschaf van verse vis, welk keukengereedschap heb je nodig en hoe doe je dat: vis ontschubben en fileren? In dit praktische kookboek leer je alles wat je moet weten over vis!
Promo
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
VIS

€ 22,50

€ 8,00

Overzicht

Eigenschappen

Handige technieken.

In dit kookboek krijg je handige technieken onder de knie om verrassende visgerechten op tafel te zetten. Van vis rauw gemarineerd (ceviche), gestoomd, gerookt en gefrituurd tot in papillote bereid, gegaard in zoutkorst of gewoon onder de grill of op de barbecue.

Veelzijdige gerechten.

VIS serveert talloze gerechten, van doordeweeks, klassiek en heel eenvoudig tot verrassend en creatief.

Maak je eigen visbouillon, rolmopsen, gravad lax en visrilettes. Bereid exotische gerechten als dorade met sesam en tahin of gerookte vis met verveine en sake. Combineer ansjovis met entrecôte of maak klassiekers als rog met beurre noisette. Ook het werken met geconserveerde vis, gedroogd en gezouten of uit blik, ontbreekt niet in dit kookboek. Aantal pagina's: 272.

Afmetingen

Hoogte 28,2 cm - breedte 20,2 cm - dikte 3,1 cm

Vis