String Furniture

plank met opbergbakjes

Met het Zweedse String Furniture tover je een muur om in een handig opbergrek met leg- en magazineplanken, ladeblokken, kasten en 3 of méér praktische bakjes voor planten en het opbergen van kruiden, breiwol en speelgoed.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 157,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 4 weken

Overzicht

Eigenschappen

Baanbrekend concept.

Het baanbrekend concept van String kwam al in 1949 op de markt en groeide al snel uit tot één van 's werelds populairste opbergrekken en kastsystemen, een icoon uit het Scandinavisch design. Elke onderdeel is zo goed doordacht dat je er eindeloos kan mee variëren en combineren.

Panelen.

Dankzij de zijpanelen kan je een hele wand vol kasten of rekken bouwen, dat er licht en slank uit ziet. Kies tussen een vloerpaneel - dat steunt op de vloer en hogerop verankerd wordt in de muur - of een muurpaneel in diverse maten. De panelen zijn gemaakt uit gelakt metaal en zijn afzonderlijk of in sets van 2 stuks verkrijgbaar.

Opbergplank met 3 bakjes.

Met de legplank met 3 vaste bakjes - gemaakt uit stevige, witte ABS kunststof of beige, lichtgrijze en antraciete vilt - wordt String Furniture pas helemààl de onmisbare schakel in de keuken, werk-, hobby- of speelkamer. Je kan er kruiden in planten, vetplantjes een leuke plek geven in huis of gewoon eindeloos veel spullen in opbergen, van breiwol tot speelgoed! De legplank haak je eenvoudig vast in de String zijpanelen met een diepte van 30 cm.

Ontdek String Furniture bij Pure Lifestyle.

Kom vrijblijvend langs naar onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove en overtuig jezelf in onze showroom van de kwaliteiten en mogelijkheden van String Furniture. We helpen je graag verder bij het kiezen en ontwerpen van een op maat gemaakt String systeem.

Stel je eigen String systeem samen.

Op de website van de fabrikant kan je eenvoudig je eigen String systeem samenstellen en weer aanpassen. Bewaar de pdf, stuur hem naar Pure Lifestyle en wij bezorgen je graag een offerte.

Afmetingen.

ABS wit: lengte 78 cm - hoogte 9 cm - diepte 30 cm
Vilt: lengte 78 cm - hoogte 7 cm - diepte 30 cm

String Furniture plank met opbergbakjes