String Furniture

muurpanelen

Met het Zweedse String Furniture tover je een muur om in een handig opbergrek, een kastenwand met alles erop en eraan of een combinatie van beiden. Het systeem is er in zoveel soorten en maten, kleuren en varianten dat er altijd wel één is die bij je past!

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 65,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 4 weken

Overzicht

Eigenschappen

Baanbrekend concept.

Het baanbrekend concept van String kwam al in 1949 op de markt en groeide al snel uit tot één van 's werelds populairste opbergrekken en kastsystemen, een icoon uit het Scandinavisch design. Elke onderdeel is zo goed doordacht dat je er eindeloos kan mee variëren en combineren.

Panelen.

Dankzij de muurpanelen kan je een hele wand vol kasten of rekken bouwen, dat er licht en slank uit ziet. Combineer  een vloerpaneel - dat steunt op de vloer en hogerop verankerd wordt in de muur - en een muurpaneel in diverse maten. De panelen zijn gemaakt uit gelakt metaal en zijn afzonderlijk of in sets van 2 stuks verkrijgbaar.

String systeem.

Met String Furniture bouw je eenvoudig je eigen opbergrek of -kast. Gebruik de muur- en vloerpanelen voor het vasthechten van in hoogte verstelbare legplanken, magazineplanken, kastjes (al dan niet met glazen schuifdeuren), ladeblokken en zelfs opklapbare tafeltjes en bureaubladen. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos!

Ontdek String Furniture bij Pure Lifestyle.

Kom vrijblijvend langs naar onze winkel in het Oost-Vlaamse Ninove en overtuig jezelf in onze showroom van de kwaliteiten en mogelijkheden van String Furniture. We helpen je graag verder bij het kiezen en ontwerpen van een op maat gemaakt String systeem.

Stel je eigen String systeem samen.

Op de website van de fabrikant kan je eenvoudig je eigen String systeem samenstellen en weer aanpassen. Bewaar de pdf, stuur hem naar Pure Lifestyle en wij bezorgen je graag een offerte.

Afmetingen.

Hoogte 50 cm - diepte 20 cm
Hoogte 50 cm - diepte 30 cm
Hoogte 75 cm - diepte 20 cm
Hoogte 75 cm - diepte 30 cm

String Furniture muurpanelen