Met Terres de Rêves - een nieuwe collectie borden en schaaltjes - laat Serax je wegdromen aan tafel. De collectie inspireert, is elegant, subtiel en kleurrijk. Gezellig tafelen krijgt een nieuwe dimensie!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Bowl 10,8 cm mistgrijs / donkerblauw
€ 15,00

Overzicht

Eigenschappen

Magische tafelervaring.

De elegante materialen en subiele vormen van Terres de Rêves creëren een magische tafelervaring die inspireert en doet wegdromen. Elk stuk uit de Terres de Rêves collectie is bovendien uniek in kleur en vorm. Combineer ze naar eigen smaak én tover de lekkerste gerechten op tafel in een stijl die geheel bij je past!

Stoneware.

Terres de Rêves bestaat uit een hele reeks borden, tassen en kommetjes die perfect bij elkaar passen, ongeacht hun kleur of vorm. De collectie is vervaardigd uit stoneware en elk stuk uit de collectie draagt de signatuur van ontwerpster Anita Le Grelle.

Anita Le Grelle.

Voor liefhebbers van uitgepuurde keramiek is Anita Le Grelle geen onbekende. Le Grelle is afkomstig van Antwerpen en is master in grafische vormgeving. In 2000 behaalde ze het diploma van beeldhouwer aan het Royal College of Art in Londen. Anita Le Grelle woont sinds 2002 in Brussel en is sinds enkele jaren passioneel bezig met keramiek. Met Terres de Rêves - haar eerste collectie voor Serax - krijgt gezellig tafelen een nieuwe dimensie!

Afmetingen

Diameter 10,8 cm - hoogte 5 cm