Montana. Nieuw bij Pure Lifestyle.
 

Veelzijdigheid alom.

Breng de Scandinavische gezelligheid in huis met het Deense designlabel Montana. Montana heeft een uitgebreid aanbod aan veelzijdige en moduleerbare kasten en rekken in tal van kleuren. Daarnaast is Montana ook sterk in bijzettafeltjes, tafels, stoelen en bureau's.

Oneindig veel mogelijkheden.

Montana heeft een flexibel kastensysteem van MDF met oneindig veel mogelijkheden. Je hebt de keuze uit tal van units, een aantal verschillende dieptes en wél 42 kleuren. De Montana kasten kun je op pootjes, met een plint, op wielen of hangend aan de wand monteren. Maar Montana heeft méér dan alleen kasten. Van bijzettafeltjes tot stoelen, tafels, bureaus en bureaustoelen.

Ruimte in overvloed.

Met de kasten van Montana heb je meer dan voldoende ruimte om al je spullen in op te bergen. Kies uit een flexibel rekkensysteem. Of een kast met legplanken en een deurtje links of rechts, een valdeur, een akoestisch paneel, lades of een combinatie met open vakken. Kies je voor wandmontage? Of toch liever een onderstel, een plint of wieltjes? Wat je smaak of voorkeur ook is: met Montana stel je makkelijk je eigen droomkast samen. Van heel sober en functioneel tot frivool en kleurijk.

Uiterst veelzijdig.

Met Montana kan je alle richtingen uit. Het kastensysteem van het Deense merk leent zich tot een enorme verscheidenheid aan toepassingen. Van een handig tv-meubel tot een stijlvolle dressoir, een praktisch keukenkastje, een strakke boekenplank of een supercool opbergrek voor kids.

 

Montana meubelen
 

 

Oog voor detail.

Montana combineert Scandinavische gezelligheid met minutieus afgewerkte materialen en met oog voor zelfs de kleinste details.

 

Montana kasten
 

Ontdek Montana vrijblijvend in onze winkel in Ninove.

Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle in Ninove en laat je inspireren door de talloze mogelijkheden van Montana.