Je oude Mac, iPad en iPhone zijn nog geld waard.
 
Goed voor het milieu én je portemonnee!
Heb je je zinnen gezet op een nieuwe iPhone, iPad of Mac? Dankzij onze overnamedienst krijg je nog geld voor je oude Mac, iPhone of iPad. En terwijl je het milieu een handje toesteekt, bespaar je tegelijk ook op een nieuw toestel. Iedereen tevreden!

Geef je oude Mac, iPhone of iPad een tweede leven of laat het recycleren.

Apple maakt producten die ons leven verrijken en die het milieu zo weinig mogelijk belasten. Ook jij kan het milieu een dienst bewijzen door je oude Apple producten te laten recycleren of een tweede leven te geven. En met het bedrag dat je van ons krijgt, kan je besparen op een nieuwe iPhone, iPad of Mac.

Een opsteker voor jou én het milieu!

De waarde die je krijgt, wordt berekend op basis van hoe oud je toestel is, of het nog werkt en of er defecten of schade aan het toestel zijn. Kom even langs in onze winkel in Ninove met je Mac, iPhone of iPad om te weten hoeveel het nog exact waard is.

Wist je dat...?

De datacenters van Apple voor 100% op hernieuwbare energie draaien? Telkens wanneer je een iMessage verstuurt, een FaceTime-gesprek voert, Siri een vraag stelt, een muzieknummer downloadt of een foto deelt, kost dat energie. En dat is voor 100% groene energie. Apple is bovendien één van 's werelds grootste voortrekkers in de productie van milieuvriendelijke producten. Zo wil Apple onder meer zo snel mogelijk overstappen naar producten die uitsluitend worden gemaakt van hernieuwbare grondstoffen of gerecycleerd materiaal. Door je oude toestellen te laten recycleren, help je Apple én zijn inspanningen voor het milieu, de toekomst van ons allemaal.

Waarom kiezen voor Pure Lifestyle?

Pure Lifestyle is een snel groeiende Apple Authorised Reseller uit Ninove (Oost-Vlaanderen) met een jarenlange ervaring in én passie voor Apple. Bij ons staan de liefde voor het merk, een doorgedreven productkennis en klantentevredenheid voorop. Apple krijgt onze volledige focus. We hoeven ons niet te verdiepen in andere platformen. Zo kunnen we de allerbeste service en ondersteuning garanderen voor elke klant: consumenten én bedrijven. Met een eigen hersteldienst (ook voor glasbreuk), een stevige kennis van Apple technologie en gratis workshops over het gebruik van je iPhone, iPad of iMac zijn we de perfecte partner voor iedereen die maximaal wil genieten van zijn Apple product. Verkies je een individuele begeleiding? Ook dat kan! We helpen je gratis bij de installatie en het overzetten van je gegevens in onze winkel in Ninove. Tegen betaling kan dat ook aan huis of via one-to-one opleidingen waarbij we voor elk van je specifieke vragen over de werking van je Apple product en eigen apps van Apple voor oplossingen zorgen. Heeft je toestel een herstelbeurt nodig, dan val je geen seconde zonder, want wij zorgen voor een gratis vervangproduct.