E27 is hét icoon geworden van het Deense merk Muuto. E27 combineert de soberheid van een naakte (gloei)lamp met een kleurrijke, industriële vormgeving. Het is de perfecte match tussen gezelligheid, eenvoud en tijdloos industrieel design.

Prijs

 

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Levertermijn, 4 tot 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Industrieel design met een romantisch kantje.

E27 is geïnspireerd op de essentie van elke lamp - de fitting. Ontwerper Matthias Stålhbom maakte daar een waanzinnig cool object van, eentje dat de pure schoonheid van eenvoud eert in al zijn facetten.

Alleen of in groep.

E27 wordt geleverd met een kabel van siliconerubber en een bolvormige halogeenlamp van 18 watt (te vergelijken met een klassieke gloeilamp van 40 watt). Bepaal zelf of je E27 per stuk ophangt of in groepjes van 2 of meer lampen. Optioneel kan je voor 2 E27-lampen de E27-roset of voor méér lampen de E27-multikit aanschaffen

Verbeelding.

Laat je inspiratie de vrije loop en combineer E27 in rijen of in cirkels, met gelijke of in verschillende hoogtes. Gebruik ze als kleurrijk accent in huis en als blikvanger, boven de eettafel of zithoek. E27 is hoedanook een spraakmaker!

Afmetingen

Lamp diameter 12,5 cm - hoogte 23 cm Kabellengte 4m