LG SUPER UHD TV

De LG SUPER UHD TV biedt rijke en levensechte kleuren vanuit elke kijkhoek. Bovendien biedt de TV een groter bereik in donkere en heldere tonen met een verbluffend contrast.

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 1.299,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Levendig 4K-beeld met diepere zwarttinten.

De IPS 4K Nano Cell-technologie van LG zorgt voor een consistente plaatsing van de pixels op één nanometer van elkaar, nu met Full Array Local Dimming voor verbeterde zwartniveaus. Dit is échte LED-innovatie!

Nauwkeurige Nano-Cell ™ kleurprestaties.

Geavanceerde nano-engineering zorgt voor een uniform kleurvolume en een uitstekende beeldkwaliteit, zelfs bij excentrische hoeken. Pixelplaatsing is precies en consistent 
- net als de kleuren die ze produceren.

Levendig 4K-beeld vanuit elke hoek.

De LG SUPER UHD TV geeft nauwkeurige kleuren weer, zelfs bij een excentrische hoek. Het behoudt een precieze kleur en stelt iedereen in staat om te genieten van het prachtige beeld waar ze ook zitten.

Donkerdere details van Full Array Local Dimming.

Full-array lokaal dimmen geeft meer lichtregeling aan uw tv met een dieper contrastbereik en helderder wit. 

A New Brain, α7, Verbeterde beeldverwerking.

α7 Intelligente processor, geoptimaliseerd voor LG SUPER UHD TV. De exclusieve verwerking van LG TV zorgt ervoor dat de premium beeldkwaliteit van led-tv zorgt voor een helderdere en helderdere kijkervaring.

4K Cinematic Imaging at Home.

LG TV kan belangrijke High Dynamic Range-formaten herkennen, zoals HLG, HDR 10, Dolby Vision ™ en Technicolor. Dus je krijgt de HDR-ervaring, ongeacht welk HDR-entertainment je leuk vindt.

Dolby Atmos® Cinematic Sound at Home.

Dolby Atmos tilt uw surround-geluid naar nieuwe hoogten op met behulp van een objectgebaseerde geluidsuitvoer om een indrukwekkend en meeslepend geluid te creëren. In combinatie met Dolby Vision is dit de volledige bioscoopervaring in uw woonkamer.

Super UHD-ontwerp - elegantie en kwaliteit.

Verbluffende designs met een minimale rand en materialen van hoge kwaliteit die elke ruimte aanvullen. Een elegante en moderne kijk op tv-ontwerp.

LG SUPER UHD TV