LG SUPER UHD TV

De LG SUPER UHD TV biedt rijke en levensechte kleuren vanuit elke kijkhoek. Bovendien biedt de TV een groter bereik in donkere en heldere tonen met een verbluffend contrast.

Spectaculaire kleuren
dankzij Nano Cell Display.

Zuivere, levensechte kleuren.

Een LG Nano Cell Display past nanodeeltjes toe die elke kleur optimaliseren. Nanodeeltjes absorberen overtollige lichtgolven en reduceren het lekken van RGB-kleuren op het scherm. Deze technologie zorgt voor een volledig en zuiver kleurenspectrum en een levensecht beeld.

Consistente kleurweergave vanuit elke kijkhoek.

LG SUPER UHD TV biedt niet alleen veelbelovende beeldkwaliteit maar ook de zekerheid van snelle kleurenweergave. De kleurnauwkeurigheid is consistent en iedereen kan vanuit elke kijkhoek genieten van schitterend beeld.

Scherp gedetailleerd beeld door Full Array Dimming.

Met Full Array Dimming is er individuele controle over de achtergrondverlichting. LG SUPER UHD TV verhoogt het zwartniveau en zorgt voor nauwkeurigere kleurweergave, heldere en scherpe beelden en een fantastisch contrast.

Hoe werkt Full Array Dimming?

Bij Full Array Dimming is achter het hele scherm LED-achtergrondverlichting aangebracht, in tegenstelling tot Edge LED waarbij deze alleen langs de randen zijn aangebracht. Vergeleken met Edge LED biedt dit diepere zwartweergave zonder verlies van schaduwdetails en beter contrast.


α7 Intelligent Processor

Een slim brein.

Samen met de intelligente a7 (Alpha7) processor biedt de exclusieve verwerkingstechnologie van LG tv's rijke kleuren en diepe details waarbij verborgen schoonheid tot leven komt.

2-stappen ruisonderdrukking.

De α7 intelligent processor biedt nauwkeurige ruisreductie, minder korrel en banding voor helderder beeld. Het verbetert de helderheid en vloeiendheid van beelden.

Actieve diepteverbetering.

De α7 Intelligente Processor biedt een unieke verbetering van het beeld door analyse die de contrastverhouding verhoogt. Gebieden met objecten worden van de achtergrond gescheiden en zo krijgt het beeld meer diepte.

Nauwkeurige, realistische kleuren.

De α7 Intelligente Processor heeft een breed kleurenspectrum om nauwkeuriger en rijkere kleuren weer te geven. Kleurvervorming wordt minimaal en zo kun je genieten van beelden met waarheidsgetrouwe kleuren.Cinema HDR

Toont wat de filmmaker bedoelt.

Cinema HDR van LG geeft de visie van de filmmaker weer. Geniet van een echte bioscoopervaring bij je thuis met Dolby Vision en geavanceerde HDR van Technicolor evenals HDR10 Pro en HLG Pro.

Dolby Vision, de keuze van Hollywood.

Dolby vision is de populairste en meest geavanceerde HDR-oplossing. Het levert hoogwaardige filmbeelden zoals ze bedoeld zijn, met verwerking van 170.000 frames voor een film van twee uur.

Technicolor, Hollywoods kleurexpertise.

Advanced HDR van Technicolor is gebaseerd op 100 jaar ervaring in beeldtechnologie en biedt een uitzonderlijke HDR-beleving, de meest levensechte beelden met heldere highlights, diepere donkere kleuren en levendigere kleuren.

Altijd heldere beelden.

HDR10 en HLG worden weergegeven door het bedrijfseigen algoritme van LG. Wat je ook bekijkt, de beelden zijn zeer helder dankzij dynamische kleurtoewijzing per frame.

Dolby Atmos

Bioscoopgeluid bij je thuis.

Krachtige audio die je overal om en boven je heen ervaart. Geluid waar je volledig in opgaat, met een adembenemend realisme. In combinatie met Dolby Vision ontstaat een echte bioscoopervaring.

Vloeiende en snelle 4K HDR gaming.

De LG SUPER UHD TV biedt buitengewone gamingprestaties met een snelle respons. 4K HDR-games worden ondersteund en Dolby Atmos zorgt voor krachtig en dynamisch geluid en een ultieme game-ervaring.

Smart TV slim bekeken.

Ontdek tal van functies van intelligente tv's met LG webOS. Ga verder dan de eenvoudige bediening en zoek of open bepaalde apps en andere premiumdiensten met alleen je stem.

Galerijmodus.

Breng de wereldwonderen en mooiste uitzichten naar je woonkamer met Galerijmodus. Adembenemende foto‘s, elk seizoen bijgewerkt door TripAdvisor en vergezeld van muziek. Dankzij Galerijmodus ben je altijd een beetje op reis. Zélfs als je thuis bent.

LG SUPER UHD TV