LG 27-inch 4K beeldscherm

Met de LG 27-inch 4K-monitor haal je het beste in huis van beeldkwaliteit, kleurconsistentie, helderheid en contrast. Levensechte beelden, realistische kleuren en een heldere klank. Het 27-inch 4K-display van LG is de perfecte aanvulling op je Mac mini, Mac Pro of MacBook.

HDR 10

Dit is het tijdperk van UHD 4K HDR.

Geniet van gave beelden en echt levendige kleuren met de LG UHD 4K HDR Monitor. Makers van beeldmateriaal die met HDR werken zijn enthousiast over de helderheid en het contrast voor de voorbeeldweergave en bewerking.

HDR-effect.

De LG UHD 4K HDR Monitor zet standaardbeelden om tot HDR-kwaliteitsvideo, direct op het scherm. Met behulp van een algoritme voor beeldkwaliteit worden kleurschakeringen en lichtintensiteit van SDR-inhoud verbeterd voor een HDR-ervaring.

IPS met sRGB 99%

Ware kleuren en bredere beeldweergave.

Het IPS-display heeft een buitengewone kleurnauwkeurigheid die 99% van het sRGB kleurenspectrum dekt. Hij heeft ook een bredere kijkhoek zodat het nog makkelijker is om te genieten van beelden met ware kleuren.

3-zijdig vrijwel randloos ontwerp

Intense visuele ervaring.

Dit scherm is gestroomlijnd afgewerkt met een dunne rand aan drie zijden en heeft MAXXAUDIO. Je beleeft levensechte beelden nog intenser en ervaart betere en helderder klank.

USB-C

Universele interface.

Met slechts één kabel kan je gelijktijdig 4K-beeld en andere data overdragen en een MacBook of een ander toestel met USB-C-verbinding tot 60W opladen.

True Color Pro software

Geschikt voor hardwarekalibratie.

Optimaliseer de kleurprestaties met hardwarekalibratie via True Color Pro-software (kalibrator niet inbegrepen) en haal het maximum uit het brede kleurenspectrum en consistentie van het LG IPS 4K-display.

AMD FreeSync

Helderder, vloeiender beeld.

Dankzij AMD FreeSync-technologie ervaar je naadloos vloeiende bewegingen tijdens razendsnelle games in hoge resolutie. Beeldsynchronisatiefouten en haperingen worden nagenoeg volledig weggewerkt.

Dynamic Action Sync

Reageer sneller op de actie.

Met Dynamic Action Sync modus kan je onmiddellijk op je tegenstanders reageren en ze aanvallen zonder vertraging in de weergave. Het synchroniseert je zintuigen met real-time scènes in snelle games door het minimaliseren van de invoervertraging.

Black Stabilizer

Vijanden kunnen zich nergens verbergen.

Met Black Stabilizer krijg je volledige visuele helderheid, zelfs bij games waar je veel tijd in het donker doorbrengt. Het synchroniseert en maakt de donkerste gebieden helder zodat je vijanden die zich in het donker schuilhouden ontdekt én eerst kan schieten.

Aangepast display voor elke game.

Ga volledig op in je games, voel de spanning én haal alles wat uit er je games te halen valt met de gamemodus, in 3 verschillende modi (gamer, FPS en RTS).

OnScreen Control.

OnScreen Control is eenvoudig en intuïtief. Controleer je weergave-opties, schermopdeling en monitorinstellingen met een paar muisklikken.

Ergonomische voet.

De monitor kan in hoogte worden versteld, kantelen en 90° draaien. Handig voor programma's die verticaal geörienteerde inhoud kunnen weergeven of voor fotografische bewerkingen.