Dé klassiekers onder de pruttelgerechten - Coq au Vin, Cassoulet en stoofvlees, inclusief de langzaamgaar technieken - je leest er àlles over in dit kookboek. Veertig overheerlijke recepten die tijd vragen, foto's om van te watertanden, eigenzinnige teksten en een flinke portie humor!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Kook ze! Traag

€ 24,50

€ 9,00

Overzicht

Eigenschappen

Thema's:

  • Stoven, marineren, konfijten, bakken, langzaam garen en 40 overheerlijke recepten en technieken die tijd vragen om helemaal tot hun recht te komen.
  • De ontleding van onze ""hutsepot"" en de business achter soepen en bouillons.
  • Een historisch verhaal over stoverijen door Dirk De Prins.
  • Alles over rijpen : drogen, confijten, marineren, kaas en vlees en de top10 van de traagst groeiende ingredienten.
  • Een stap voor stap beeldverhaal hoe je zuurdesembrood, verse ravioli""s en bladerdeeg moet maken.
  • Mac Van Dinther (De Volkskrant) brengt een kritisch verhaal over SlowFood.
  • Willem Asaert legt de complexe relatie bloot tussen tijd en smaak, en geeft een snelcursus kooktechnieken.
  • Gerenommeerde journalisten, schrijvers en fotografen uit België en Nederland houden de vinger aan de pols van het gastronomische landschap.
  • Tony Le Duc levert een portrettenreeks van Italiaanse mama’s in hun keuken. De trage portrettengalerij komt van Filip Claus.
  • Waar koop je het beste vlees, de lekkerste kazen, de meest verse vis? Waar vind je exotische kruiden en goddelijke olijfoliën? Of wil je een avondje uit om samen met je vrienden, collega’s te kokkerellen? Kook Ze! wijst je de weg.
  • Krijg je de Kook Ze! Traag niet in één ruk uitgelezen, dat is geen ramp, morgen is er een nieuwe dag!
  • 176 pagina's

Afmetingen

Breedte 16,8 cm - hoogte 21,7 cm - dikte 2 cm

Kook ze! Traag