HAY Mags Sofa

Een blikvanger én designstatement. Lekker strak en minimalistisch vormgegeven. De hoge armleuningen en de diepe zitting maken de Mags zitbanken van Hay ideaal om onderuit te zakken en heerlijk te ontspannen na een drukke werkdag.

Maximaal relaxen

Hay liet niéts aan het toeval over bij het ontwerp van de Mags sofa. En dat merk je aan élk detail: van het design tot de materiaalkeuze, de productie en bekleding. En zoals wel vaker het geval is: het meest duurzame aan een sofa zijn de details die je niet op het eerste gezicht ziet, zoals de samenstelling van het schuim, de vulling binnenin en de compositie. Het zijn deze drie elementen die Hay tot in het kleinste detail wist te verheven tot een kunst. Hay maakte een comfortabele sofa waarin relaxen als vanzelfsprekend klinkt. De hoge armleuningen en de diepe zitting maken de Mags ideaal om te ontspannen.

Moduleerbaar

De Hay Mags sofa staat synoniem voor pure, zuivere lijnen en je maakt hem zo groot of minimalistisch als je zelf wilt. Je kan deze zitbank van Hay perfect zélf samenstellen in diverse modulaire units van verschillende lengtes, met of zonder zithoek, met of zonder loungevlak en met meer of minder kussens. En juist omdat de Hay Mags sofa zo moduleerbaar is, is er altijd wel één die bij je past.

Stoffen en kleuren

Hay heeft een ruime collectie kussens die je afzonderlijk kan aanschaffen, om je Mags sofa nog meer te personaliseren. Ook in de bekleding van de Mags sofa en de vaste kussens is de keuze haast onbeperkt. Van de Kvadrat-stoffen Remix en Surface by Hay, Steelcut en Steelcut Trio, Hero, Divina, Divina Melange, Divina MD, Tonus, Rime en Ronus Meadow tot Hallingdal, Canvas en Compound.

Prijzen

De keuze voor andere stoffen of een andere samenstelling van de zetel beïnvloedt niet alleen het uitzicht van de Mags sofa, maar ook de prijs. Hay heeft de stofferingen ingedeeld per prijsgroep. Bekijk de verschillende prijsgroepen onder de rubriek specificaties op deze pagina.
HAY Mags 2,5-persoonszitbank