De About A Stool barkruk AAS39 van Hay heeft alles wat de AAS38 zo populair maakt - een uitstekend zitcomfort en een strakke vormgeving - maar voegt er een comfortabel extraatje aan toe: bekleding in leder of één van de vele Kvadrat-stoffen.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Stool barkruk is ideaal voor particulieren - aan de bar en aan het kookeiland - en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca.

Comfortabel.

De zitting van de About A Stool barkruk is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Combinatiemogelijkheden in overvloed.

De About A Stool is een barkruk die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. Het basisconcept van de AAS39 bestaat uit een onderstel in gelakt, gepoedercoat staal of roestvrij staal - of een combinatie van beiden - en een zitting in polypropyleen. Varianten zijn een onderstel in gelakt eik, gezeepte beuk of zwart essenhout (zie hiervoor de AAS32 en AAS33).

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de About A Stool barkruk AAS39 naar eigen wens en smaak personaliseren met een bekleding in Sierra leder of de Kvadrat-stoffen Steelcut, Steelcut Trio, Remix, Hallingdal, Canvas, Divina en Divina Melange. Die stoffen zijn verkrijgbaar in een veelvoud van kleuren. De onderstaande prijzen gelden voor alle kleuren in de verschillende stoffen of ledervarianten. Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle voor kleuradvies en stalen.

2 hoogtes.

De About A Stool barkruk is verkrijgbaar in 2 hoogtes: met een zithoogte van 65 cm (totale hoogte 76 cm) of 75 cm (totale hoogte 86 cm), afhankelijk van de hoogte van de keuken of bar waaraan je de kruk wil plaatsen.

Leveringstermijn.

Gemiddeld 6 tot 8 weken.

Test hem zélf uit.

Kom vrijblijvend langs bij Pure Lifestyle en test de About A Stool barkruk zelf uit.

Afmetingen

Breedte 50 cm - diepte 43 cm - (zit)hoogte 65/76 cm Breedte 50 cm - diepte 46 cm - (zit)hoogte 75/86 cm

Hay barkruk AAS39 (RVS/gelakt bekleed)