HAY About A Stool AAS33

De About A Stool AAS33 van HAY heeft alles wat de AAS32 barkruk zo populair maakt - een uitstekend zitcomfort en een strakke vormgeving - en voegt als extraatje een bekleding toe in stof of leder!

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 475,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Stool barkruk is ideaal voor particulieren - aan de bar en aan het kookeiland - en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca.

Comfortabel.

De zitting van de About A Stool barkruk is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Combinatiemogelijkheden in overvloed.

De About A Stool is een barkruk die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in gelakt eik, gezeepte beuk of zwart essenhout met een polypropyleen zitting.

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de About A Stool barkruk AAS33 naar eigen wens en smaak personaliseren met een bekleding in leder of stof. Uiteraard is de prijs afhankelijk van de stof- of lederkeuze.

2 hoogtes.

De About A Stool barkruk is verkrijgbaar in 2 hoogtes: met een zithoogte van 65 cm (totale hoogte 76 cm) of 75 cm (totale hoogte 86 cm), afhankelijk van de hoogte van de keuken of bar waaraan je de kruk wil plaatsen.

Afmetingen.

Hoogte 75 cm - breedte 50 cm - diepte 43 cm - zithoogte 64 cm (standaard)
Hoogte 85 cm - breedte 50 cm - diepte 43 cm - zithoogte 74 cm