HAY About A Stool AAS32

De About A Stool van HAY combineert een uitstekend zitcomfort met een strakke vormgeving. Leuk aan deze barkruk is bovendien dat je de verschillende zitschalen en onderstellen naar smaak kan combineren of ze frontaal kan bekleden!

* Verplichte velden

Prijs

Vanaf-prijs: € 295,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Veelzijdig.

De About-reeks, een design van de Deense ontwerper Hee Welling, is één van de meest veelzijdige collecties van Hay ooit. Het begon met één stoel en evolueerde vrij snel in een uitgebreide reeks met eindeloze mogelijkheden. Vandaag heb je in dezelfde reeks barkrukken, lounge chairs, bureaustoelen en tafels. De About a Stool barkruk is ideaal voor particulieren - aan de bar en aan het kookeiland - en is door zijn eenvoud en talloze combinatiemogelijkheden ook een graag én veel geziene gast in horeca.

Comfortabel.

De zitting van de About A Stool barkruk is zodanig ontworpen dat het een steun geeft in de rug en dus altijd comfortabel zit.

Combinatiemogelijkheden in overvloed.

De About A Stool AAS32 is een barkruk die zich overal perfect integreert, in elke stijl en elk interieur. Het basisconcept bestaat uit een onderstel in gelakt eik, gezeepte beuk, zwart essenhout of walnoot (meerprijs) met een verbinding in roestvrij staal of gepoedercoat staal en een polypropyleen zitting.

Bekledingsopties.

Je kan de zitschaal van de About A Stool barkruk naar eigen wens en smaak personaliseren met een frontale bekleding in stof of leder.
Uiteraard is de prijs afhankelijk van de keuze van stof- of ledersoort.

2 hoogtes.

De About A Stool barkruk is verkrijgbaar in 2 hoogtes: met een zithoogte van 64 cm (totale hoogte 75 cm) of 74 cm (totale hoogte 85 cm), afhankelijk van de hoogte van de keuken of bar waaraan je de kruk wil plaatsen.

Afmetingen.

Hoogte 75 cm - breedte 50 cm - diepte 43 cm - zithoogte 64 cm (standaard)
Hoogte 85 cm - breedte 50 cm - diepte 43 cm - zithoogte 74 cm