De Atelier Cylinder decoratieve gloeilamp van Frama is geïnspireerd op een klassieke buislamp en valt op door zijn eenvoud en sfeer. Met een gloeidraad die varieert van helder tot licht-goudkleurig creëert deze lamp altijd en overal een gezellige, Scandinavische sfeer!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Frama Atelier Cylinder
€ 15,90

Overzicht

Eigenschappen

Geen 2 dezelfde lampen.

Frama is een Deense verlichtingsproducent. Hun collectie combineert een origineel industrieel ontwerp met een warme en gezellige touch. De producten stralen nostalgie uit en de magie van authentiek vakmanschap uit 1900. Het productieproces dat een lamp ondergaat bij Frama, is op zijn minst fascinerend.

Natuurlijke materialen.

De Deense fabrikant gebruikt alleen natuurlijke materialen. Geen enkel product is dan ook identiek hetzelfde. En dat is een doelbewuste keuze: ""We willen geen massaproductie"", aldus Frama. ""Je zal van ons nooit 2 identiek dezelfde lampen vinden. We brengen juist unieke variaties in sfeerverlichting."" De natuurlijke lijnen op het gebruikte glas benadrukken bovendien de authenticiteit van het product: met de Atelier Cylinder gloeilamp haal je een uniek item in huis!

Combineren.

Combineer de Frama Atelier Cylinder gloeilampen met alle mogelijke verlichtingsarmaturen. De authentieke sfeer komt best tot z'n recht in een eenvoudig lampensnoer. 

Verdere kenmerken:

  • Levensduur: 3000 lichturen.
  • E27, geschikt voor tradionele fittingen in de meeste lichtarmaturen.
  • Vermogen 20 watt.
  • Prijs bevat uitsluitend de lamp zelf. Lampensnoer en lampenhouder worden niet meegeleverd, maar zijn wel los verkrijgbaar.

Afmetingen

Lengte 12 cm - diameter 6,5 cm

XLBoom Nero Trays