Eve Motion

Draadloze bewegingssensor

Met de Eve Motion draadloze bewegingssensor hoef je maar een kamer in of uit te lopen om tal van toestellen in huis automatisch te bedienen. Je kan scenario's instellen waarbij alle verbonden accessoires op hetzelfde moment worden ingeschakeld. Of weer uitgeschakeld als je weg gaat. En via je iPhone en iPad blijf je altijd op de hoogte van de situatie thuis.

Verhoog je comfort

Maak het jezelf makkelijker

Met Eve Motion breng je je huis tot leven. Je kan tal van toestellen automatisch bedienen door simpelweg een kamer in of uit te stappen. En als er beweging is in huis terwijl je er zelf niet bent, weet je het meteen!

Notificaties en meldingen

Hou een oogje in het zeil

Bij de minste beweging in huis krijg je een melding via de gratis Eve-app op je iPhone of iPad. Handig om je woning in de gaten te houden als je er niet bent.

Ultieme veelzijdigheid

Eve Motion detecteert zelfs de geringste beweging dankzij een passieve infraroodsensor met een breed 120° zicht over een afstand tot 9 meter. Je kan de gevoeligheid van de sensor bovendien makkelijk bijsturen. Eve Motion is daarnaast waterbestendig en voldoet aan de IPX 3-standaard. Je kan 'm dus ook buitenshuis gebruiken.

Compatibel met Apple HomeKit

Handige apps. En Siri.

De draadloze bewegingssensor Eve Motion maakt gebruik van de revolutionaire HomeKit-technologie van Apple. Met die technologie kan je via je iPhone of iPad vanop afstand de controle van je woning overnemen. HomeKit is een gemeenschappelijke taal die door Apple is ontwikkeld en waar je een hele reeks producten van honderden fabrikanten - waaronder Philips hue en Elgato Eve - kan mee bedienen. Dat doe je met eenvoudige apps op je iPhone, iPad of iPod touch maar het kan nog eenvoudiger: via Siri, Apple's stembediening, om alles aan te sturen met alleen je stem.

Automatiseer je woning

Apple HomeKit maakt domotica kinderlijk eenvoudig en voordelig. Er zijn steeds meer producten geschikt voor Apple HomeKit en via HomeKit werken die allemaal samen. Zo kan je je woning makkelijk automatiseren en scènes toevoegen. Activeer automatisch het 'Ik ben thuis' scenario als jij of iemand van je gezin de oprit oprijdt. Je bepaalt zelf wat er dan gebeurt: zo kan de verlichting automatisch aangaan en de verwarming een graadje hoger schakelen. Of schakel de ventilator in als je de woonkamer binnenstapt en de temperatuur in huis hoger is dan jij hebt ingesteld.

Toegang op afstand

Je hoeft niet eens thuis te zijn om je hele woning te monitoren en vanop afstand te bedienen. Het enige wat je nodig hebt, is een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 10 die verbonden is met een actief netwerk (WiFi of 3G of 4G). Thuis wordt Apple HomeKit aangestuurd door een Apple TV (4de generatie) of een iPad met iOS 10.

Eenvoudig

De draadloze Eve Motion bewegingssensor verbindt automatisch met je iPhone, iPad of iPod via Bluetooth Smart, zonder dat een extra hub, gateway of bridge vereist is. Apple HomeKit wordt automatisch aangestuurd via je Apple TV in huis.

Veilig

Apple HomeKit heeft een perfecte beveiliging met end-to-end encryptie en authenticatie tussen de technologie van Elgato Eve en je iPhone, iPad of iPod touch.

Simpel en elegant

Eenvoudig in gebruik

De Eve Motion bewegingssensor heeft een strak, discreet en elegant ontwerp dat zich perfect integreert in je woonomgeving. Die elegantie wordt doorgetrokken tot in het kleinste detail: dankzij de energiezuinige Bluetooth Smart technologie heeft Eve geen elektriciteitstoevoer nodig. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken over bekabeling. Eve werkt met vervangbare batterijen en is makkelijk en vlot te installeren. Energiezuinige Bluetooth-technologie zorgt voor een eenvoudige installatie en verzekert een betrouwbare werking zonder je WiFi-netwerk te belasten.
Eve Motion bewegingssensor