Als je denkt dat het zaaiseizoen stopt na het voorjaar, heb je het mis. Spitskool, boterpompoen, moltonnen en keukenrapen: je kan ze zaaien in de zomer en oogsten tot oktober. Frank Fol, de groentekok, weet met de oogst mooie bereidingen te maken: 30 gerechten met groenten in de hoofdrol.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Denk groenten! Herfst

€ 19,95

€ 4,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken:

  • Een selectie van eenvoudige, feestelijke en verrassende recepten met groenten uit de herfst. Waaronder: Ravioli van keukenraap, Carpaccio van spitskool, Gebraden kip met broccoletto, Taartje met koolrabi en blauwe kaas, Zuurzoet van rode biet.
  • Elk gerecht voorzien van een wijntip en de caloriewaarde per portie.
  • Bevat 96 pagina's, leest vlot en staat boordevol verleidelijke foto's.
  • Het boek is geschreven door Marc Declercq, een bekend lifestyle en culinair journalist. Hij schrijft restaurant- en wijnbesprekingen, recepten voor diverse Belgische en Nederlandse magazines en kranten en is tevens auteur van verschillende gastronomieboeken.
  • Foto's zijn van Tony Le Duc, de meest eigentijdse foodfotograaf van de afgelopen twintig jaar. Le Duc fotografeert ook voor verschillende magazines.
  • En de ideeën en tips komen van Frank Fol, alias de Groentekok. Fol is vandaag fulltime culinair consulent. Hij begeleidt restaurantprojecten en voedingsbedrijven bij het creatief en hedendaags verwerken van veel groenten. Tevens is hij culinair actief op evenementen in binnen- en buitenland.

Afmetingen

Breedte 15 cm - hoogte 21 cm

Denk groenten! Herfst