Apple iPad Smart Cover

De lichte, duurzame Smart Cover is helemaal opnieuw ontworpen voor je 10,2-inch iPad. Hij beschermt het scherm van je iPad, maar laat de robuuste aluminium achterkant onbedekt. Je iPad ziet er dus nog net zo cool uit en werkt nog even prettig, maar is beter beschermd.

* Verplichte velden

Prijs

€ 59,00

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Een onafscheidelijk duo met iPad.

Je ziet ze niét, maar ze zijn er wel: elke iPad heeft ingebouwde magneten. En die trekken het scharniertje van de iPad smart cover aan, dat zich meteen vasthecht aan het scherm van je iPad.

Dun en sterk.

De smart cover is gemaakt van polyurethaan en is dus dun én sterk. De binnenkant, afgewerkt met zachte microvezel, voorkomt krassen op het scherm van je iPad en houdt de achterkant van je iPad intact.

Oogjes open, oogjes dicht.

Zodra je de Smart Cover opent, is je iPad meteen ingeschakeld. Doe ’m dicht en je iPad dommelt weer in.

Liever ietsje rechter of schuiner? 

De Smart Cover laat zich makkelijk omvouwen tot een standaard voor het bekijken van foto's en films of voor videochats met de FaceTime HD-camera van je iPad. Daarnaast kan je de Smart Cover ook in een handige ligpositie plaatsen zodat het virtuele toetsenbord van je iPad helemaal tot z'n recht komt, ideaal voor het vlot en snel typen van teksten, mails of berichten.

Geschikt voor 10,2-inch iPad (7e, 8e & 9e generatie).

Apple iPad Smart Cover