De Decoded Leather Slim Sleeve is met hetzelfde oog voor detail gemaakt als je MacBook Air of MacBook Pro (Retina) zelf. Je notebook wordt tot in de puntjes beschermd in een stijl die geheel bij 'm past!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Overzicht

Eigenschappen

Made for Apple.

De Decoded Leather Slim Sleeve is exclusief ontworpen voor de 13-inch Apple MacBook Air en 13-inch MacBook Pro (Retina). Van het beste, authentieke leer tot de beschermende binnenkant van de sleeve, de mate van afwerking en de liefde voor het product: Decoded laat niéts aan het toeval over om je MacBook perfect te beschermen in een stijl die geheel bij 'm past! 

Natuurlijke look.

Alleen het beste leer was goed genoeg voor Decoded en dat wordt alleen maar beter. Naarmate het leer ouder wordt, krijgt het een gedistingeerde, natuurlijke look.

Perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Decoded werd in 2009 opgericht. De bedoeling was van dag 1 om technologie en fashion met elkaar te combineren. De ontwerpers besteden aandacht aan het allerkleinste detail, voor een perfecte tussen stijl en functionaliteit. Die eindeloze passie en dat streven naar perfectie merk én voel je aan élk product van Decoded.

Geschikt voor de 13-inch Apple MacBook Air, MacBook Pro en MacBook Pro Retina. 

Decoded Leather Slim Sleeve 13-inch MacBook Air/ Pro (Retina) bruin