Belkin 108W BoostCharge Pro 4-Poorts GaN Charger

Met deze 108W 4-poorts GaN-lader beschik je over twee USB-C-poorten en twee USB-A-poorten voor het opladen van een Mac en drie andere apparaten. Hij werkt met USB-C PD-, GaN- en andere technologieën dat zorgt voor het efficiënt opladen met een hoog vermogen en is gemaakt voor plaatsing op een bureau voor eenvoudige toegang tot de poorten.

Prijs

€ 89,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Fast Charge.

Met deze 108W 4-poorts GaN-lader kan je een MacBook met volledige snelheid opladen of je kan een iPhone en een iPad snel opladen terwijl u nog twee apparaten oplaadt.

Deze krachtige GaN-lader is bedoeld voor plaatsing op een bureau zodat de twee USB-C- en de twee USB-A poorten gemakkelijk toegankelijk zijn. Hij is geschikt voor aansluiting van veel verschillende apparaten, waaronder uw MacBook, iPhone, iPad en Apple Watch.

De lader werkt met GaN-technologie waardoor een hoog vermogen geleverd kan worden. Intelligent Power Sharing zorgt er hierbij voor dat precies het juiste vermogen aan je apparaat wordt geleverd zodat dit op de meest efficiënte manier wordt opgeladen.

Belkin 108W BoostCharge Pro 4-Poorts GaN Charger