Beats Solo 4

Beats Solo 4 is de ideale hoofdtelefoon voor actieve muziekliefhebbers. Gepersonaliseerde ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking gebruikt ingebouwde gyroscopen en versnellingsmeters om je te omringen met geluid terwijl je in beweging bent, voor een echte luisterervaring.

* Verplichte velden

Prijs

€ 229,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Opnieuw ontworpen voor een ongekende geluidservaring.

Verbeterde drivers. Opnieuw uitgebalanceerde akoestiek. Verbeterd frequentiebereik. Ervaar uitzonderlijke helderheid en een ongekend bereik dankzij de speciaal ontwikkelde 40‑mm transducers die elektronische artefacten, vertraging en vervorming minimaliseren.

Alsof er 64 speakers om je heen staan.

Met behulp van ingebouwde gyroscopen en versnellingsmeters biedt de persoonlijke ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking een indrukwekkende en meeslepende luisterervaring terwijl je in beweging bent.

Krachtig geluid. Ultralichte pasvorm.

Bij het ergonomische design speelt comfort een centrale rol, en dat begint al bij het gewicht. Met slechts 217 gram zou je bijna vergeten dat je ’m draagt.

Zachter dan zacht.

De duurzame UltraPlush-oorkussens zijn zacht en licht en bieden gegarandeerd langdurig comfort, de hele dag door.

Optimaal geluid door optimale pasvorm.

Met de zorgvuldig uitgebalanceerde flexibele hoofdband, aanpasbare schuifregelaars en ergonomisch gevormde oorschelpen blijft de Beats Solo 4 comfortabel zitten, zodat je altijd geniet van de optimale geluidskwaliteit.

Batterijduur tot 50 uur.

Je leest het goed: een batterijduur tot 50 uur. Dat zijn veel sets en herhalingen. Of kilometers. Of gesprekken.
Als je batterij bijna leeg is, kun je na 10 minuten opladen met Fast Fuel alweer tot 5 uur naar muziek luisteren.

Geen batterij? Geen probleem.

Voor luisteren via de 3,5‑mm audiokabel heb je geen batterij­voeding nodig. Je kunt dus echt eindeloos afspelen zonder ooit te hoeven opladen.

Hoogwaardige lossless audio.

Door de ingebouwde DAC (digitaal-analoogomzetter) levert de Beats Solo 4 hoogwaardige lossless audio. Voor nog meer gedetailleerde textuur in je muziek gebruik je USB‑C of een 3,5‑mm audiokabel.

Apple of Android? Ja.

Je geniet altijd van dezelfde naadloze compatibiliteit, of je nu iOS of Android gebruikt.
Koppelen met één vinger.
Automatisch vooraf koppelen met al je devices.
‘Zoek mijn’ en ‘Vind mijn apparaat’.
Audio delen
Hé Siri⁷

Een upgrade van de iconische stijl.

De Beats Solo 4 wordt geleverd in fraaie nieuwe kleuren en uitvoeringen, waaronder scharnieren van geborsteld staal.

Stijlvol onderweg.

Met het compacte inklapbare design en een zacht opbergtasje is de Beats Solo 4 gewoon gemaakt om de hele dag met je mee te gaan.

Uitzonderlijke gesprekskwaliteit.

De Beats Solo 4 beschikt over meerdere digitale straal­vormende microfoons die worden ondersteund door een geavanceerd ­algoritme voor stemherkenning en onderdrukking van omgevingsgeluid. Het algoritme is meer dan 7000 uur getest in rumoerige omgevingen om jouw stem beter te kunnen isoleren.

Beats Solo 4