Beats Flex

Doe ze in je oren of hang ze om je nek, het maakt niet uit: Beats Flex is zó veelzijdig! Je bent altijd klaar voor wat er komen gaat, of je nu naar muziek luistert, telefoneert of op social media kijkt. Magnetische oortjes maken het luisteren een stuk gemakkelijker door automatisch muziek af te spelen als ze in je oren zitten en te pauzeren als ze verbonden om je nek hangen. En als je ze niet draagt, zorgen de magnetische oortjes dat de Beats Flex niet in de knoop raken en moeiteloos kunnen worden opgerold en opgeborgen in je zak of tas.

* Verplichte velden

Prijs

€ 89,95

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

De muziek stopt pas als jij dat wilt

Minder opladen. Meer flexibiliteit. Beats Flex biedt tot wel 12 uur luistertijd voor urenlang gebruik. Als de batterij bijna leeg is en je een beetje extra power nodig hebt, kun je na 10 minuten opladen met Fast Fuel weer 1,5 uur muziek luisteren.

Gedreven door premium geluid

Beats Flex maakt gebruik van een akoestisch ontwerp met twee kamers en een door ons ontwikkelde gelaagde driver om een uitstekende stereoscheiding te bereiken met een rijke en nauwkeurige basrespons. Lasergesneden microventilatie-openingen zorgen voor verlichting van de druk op het oor en de geoptimaliseerde driverhoek zorgt voor haarscherp geluid. Een geavanceerde digitale processor verfijnt je audio voor een nauwkeurige en meeslepende luisterervaring. Het resultaat: een rijk, krachtig geluid dat je de hele dag lang inspireert.

De juiste connectie

Blijf connected, wat de dag je ook brengt. Dankzij Class 1 Bluetooth-technologie hebben de Beats Flex een groter draadloos bereik met minder uitval. Een geavanceerde ingebouwde microfoon helpt windruis te verminderen voor een beter stemgeluid en moeiteloos telefoneren. Met de on-ear-bediening kun je het volume aanpassen en de muziek beheren, telefoontjes beantwoorden of spraakbediening activeren.

Uitgerust met de W1-chip van Apple

Dankzij de Apple W1-chip integreer je de Beats Flex probleemloos met je andere Apple producten. Schakel ze in en houd ze dicht bij je iPhone of iPad. Nu zijn je Beats Flex klaar voor gebruik met alle Apple devices die zijn gesynchroniseerd met iCloud. Zo kun je probleemloos schakelen tussen producten, de batterijduur controleren of iemand anders laten weten waarnaar je luistert via audiodeling.

Samen luisteren

Met audiodeling kun je de audio van Beats Flex draadloos delen met een andere Beats-koptelefoon of AirPods. Van muziek tot een podcast of zelfs een film: sommige dingen zijn gewoon leuker met z’n tweeën. Deel nu heel eenvoudig alles waarnaar je luistert via een iPhone, iPad of Apple TV en regel allebei je eigen volume. Houd de tweede Bluetooth-koptelefoon gewoon in de buurt van je Apple device en verbind ’m met één tikje. Daarna geniet je samen van een fantastische luisterervaring.

Inhoud van de verpakking.

  • Draadloze Beats Flex-oortjes
  • USB‑C-naar-USB‑C-oplaadkabel
  • Oorkussentjes in vier formaten
  • Beknopte handleiding
Beats Flex