Baobab geurkaarsen Frida Draozy Frida

De geurkaars Frida van Baobab Collection is gehuld in natuurlijk raffia met een geborduurd motief van blauwe rozen. Rond het centrale motief traceren roze grafische lijnen subtiel de vorm van het korset van Frida, de ontwerpster van het raffia-omhulsel. Een warm parfum in een melange van ylang-ylang en fleur de sel verspreiden in je woning.

* Verplichte velden

Prijs

€ 110,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Orchidee - Fleur de Sel - Ylang-Ylang.

Deze bijzonder decoratieve geurkaars is een subtiele interpretatie en weerspiegeling van de Mexicaanse folklore, met een warm parfum in een zonnige melange van ylang-ylang en fleur de sel.

Beleef Tomorrowland.

Bij elke kaars zit een playlist die u exclusief kunt downloaden via een QR-code aan de binnenkant van het deksel van de doos.

Baobab Collection.

Het Waalse Baobab Collection ging in 2002 van start, na een fascinerende en avontuurlijke doorreis in Tanzania. Het pure, authentieke en ruwe Afrikaanse continent leverde bergen inspiratie op aan thema's, kleuren en aroma's. Die aroma's werden vervolgens verder verfijnd door één van de belangrijkste parfumeurs in het Franse Grasse, dé tempel van de wereldwijde parfumindustrie.

Artisanaal. Made in Belgium.

De naam van de collectie, Baobab, verwijst nog steeds naar de Afrikaanse roots, al worden de Baobab kaarsen sinds 2004 volledig artisanaal in België geproduceerd. De glazen vaas is mondgeblazen en het volledige productieproces van de kaars is handwerk. Als de kaars is opgebrand, kan je de pot nog steeds als vaas of decoratief object gebruiken.

Nuttige weetjes:

  • Voor je de kaars na gebruik opnieuw aansteekt, knip je de wieken best bij zodat ze niet langer zijn dan 1 cm. Kortere wieken voorkomen een donkere rook na enkele uren branden.
  • Laat de kaars branden tot de oppervlakte volledig vloeibaar is. Zo vermijd je dat de kaars wordt uitgehold.
  • Breng de wieken ongeveer vijf minuten na het doven van de kaars - voor de was volledig vast wordt - terug naar hun originele, verticale positie. Op die manier kan je de wieken bij een volgend gebruik makkelijk bijknippen én weer aansteken.
  • Brand de laatste centimeters niet op om te vermijden dat de wieken plat gaan liggen in de vloeibare was en tegen het glas branden. Een wiek die bij het glas brandt, kan het glas doen breken.

Afmetingen.

Max 10: Hoogte 10 cm - 60 branduren
Max 16: Hoogte 16 cm - 150 branduren

Arcoroc Granity mojitoglas