Zin om ons team te versterken?


Pure Lifestyle is een snel groeiende Apple Authorised Reseller én interieurspecialist uit Ninove. Elke afdeling met zijn eigen team. Want elke klant verdient onze volledige aandacht en de beste service. Of je nu als consument kiest voor iPhone of als bedrijf overstapt op Mac of iPad, onze passie, productkennis en ondersteuning zijn legendarisch.


Hoe kan jij ons nog béter maken?

Breng je professionele ervaring en je liefde voor Apple naar Pure Lifestyle én vertel ons hoe alles nog beter kan. Ben jij de rasechte Apple Genius die wij zoeken? Bekijk dan onderstaande vacatures, stuur ons je CV en vertel ons hoe jij onze klanten nóg gelukkiger kan maken en Pure Lifestyle nóg succesvoller!
Apple Store Manager (M/V)

Als Store Manager ben je een inspiratiebron voor je team. Je stuurt je medewerkers aan en verdeelt het werk zodat de focus van iedereen gericht is op de beste klantbeleving, service en verkoop. Je maakt je medewerkers enthousiast over producten, diensten, lanceringen en initiatieven. En je motiveert je team om meetbare resultaten te behalen. Achter de schermen werk je pro-actief en in overleg met het management aan nieuwe initiatieven om de dienstverlening van Pure Lifestyle verder te versterken.

Je geeft boeiende demo's en begeleidt klanten bij hun keuze voor Apple. Je installeert hun nieuwe toestel en je zet gegevens en documenten over van hun oude device. Je bent de reddende engel voor klanten met vragen over de werking van hun toestel. Bij problemen zoek je uit wat er fout loopt en zorg je voor de beste oplossing voor je klant. Je houdt je collega's op de hoogte van technische weetjes en je geeft opleiding aan klanten, je volgt dossiers, vragen en klachten, bestellingen en herstellingen op en je verwerkt leveringen van producten. Je zorgt er samen met je team voor dat de winkel er altijd piekfijn bij ligt en dat de voorraad is aangevuld. Je plant de bezetting van je team en beheert de kassa.


Eigenschappen die we zoeken

Je hebt ervaring in het aansturen van een team, in het uitbouwen van klantenrelaties, direct klantencontact, winkelverkoop en ondersteuning van Apple. Je wil de lat steeds hoger leggen in de verkooptargets van Pure Lifestyle en de allerbeste service bieden. Je bent een rasechte teamspeler, maar je kan ook individueel sterk uit de hoek komen en zelfstandig werken. Je bent enthousiast, gemotiveerd en zit boordevol passie voor de technologie van Apple. En je haalt alles uit de kast om onze klanten nóg gelukkiger te maken. Je wil je voor de volle honderd procent concentreren op Apple en Pure Lifestyle, groeien, scoren én samen met ons Pure Lifestyle verder op de kaart zetten als dé Apple shop uit de brede regio. Je beschikt over een bachelordiploma (of gelijkwaardig door ervaring). Je werkt vier weekdagen en op zaterdag en zo nu en dan kunnen je werktijden iets variëren, in functie van lanceringen van nieuwe producten en/of opleidingen.


Wat hebben wij jou te bieden?

Een voltijdse baan (met een vrije dag op zondag en een weekdag) in een jong en gemotiveerd team, een competitief loon gebaseerd op je kennis en ervaring, extralegale voordelen, flink wat doorgroeimogelijkheden en een leuke, informele werkomgeving.

‘The only way to do great work, is to love what you do’ - Steve Jobs

En gelijk had hij! Is Apple jouw passie en heb je ervaring in shop management? Bezorg ons dan vandaag nog je cv en motivatiebrief, overtuig ons van je talent, vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie en waarom je absoluut bij Pure Lifestyle aan de slag wil. Stuur je sollicitatie naar steven@purelifestyle.be.

Apple Specialisten & Sales Advisors (M/V)

Klopt jouw hart ook zo voor Apple en weet je er superveel van? Niet alleen door eigen gebruik, maar óók door je ervaring in een winkel? Pure Lifestyle zoekt volbloed Apple specialisten met 2 tot 3 jaar ervaring in winkelverkoop en ondersteuning van Apple. Je bent resultaatgericht, creatief, vlot en spontaan? En je haalt alles uit de kast om onze klanten nóg gelukkiger te maken? Je wil groeien, scoren én samen met ons Pure Lifestyle verder op de kaart zetten als dé Apple shop uit de brede regio? Pure Lifestyle heeft bovendien plannen om meerdere winkels te openen. Dus misschien kan jij wel doorgroeien tot Store Manager in één van onze toekomstige winkels!


‘The only way to do great work, is to love what you do’ - Steve Jobs

En gelijk had hij! Is Apple jouw passie en heb je al ervaring in winkelverkoop of ondersteuning van Apple? Bezorg ons dan vandaag nog je cv en motivatiebrief, overtuig ons van je talent, vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie en waarom je absoluut bij Pure Lifestyle aan de slag wil. Stuur je sollicitatie naar steven@purelifestyle.be.


Je takenpakket.

Je geeft boeiende demo's en begeleidt klanten bij hun keuze voor Apple. Je installeert hun nieuwe toestel en je zet gegevens en documenten over van hun oude device. Je bent de reddende engel voor klanten met vragen over de werking van hun toestel. Bij problemen zoek je uit wat er fout loopt en zorg je voor de beste oplossing voor je klant. Je houdt je collega's op de hoogte van technische weetjes en je spijkert je kennis over Apple bij via Apple Seed, een veelzijdige en online tool voor winkelmedewerkers. Je geeft opleiding aan klanten, je volgt bestellingen en herstellingen op en je verwerkt leveringen van producten. Daarnaast hou je ook de showroom aantrekkelijk en up-to-date.


Wat hebben wij jou te bieden?

Een voltijdse baan (met een vrije dag op zondag en een weekdag) in een jong en gemotiveerd team, een competitief loon gebaseerd op je kennis en ervaring, extralegale voordelen, flink wat doorgroeimogelijkheden en een leuke, informele werkomgeving.
Junior Apple Sales Advisors (M/V)

Je hebt een passie voor Apple en je kan klanten enthousiast informeren over het Apple productaanbod? Vanzelfsprekend ben je zelf ook een ervaren Apple-gebruiker. Je bent leergierig, resultaatgericht, vlot en spontaan en je haalt alles uit de kast om onze klanten nóg gelukkiger te maken? Je wil groeien, scoren én samen met ons Pure Lifestyle verder op de kaart zetten als dé Apple shop uit de brede regio? Commerciële ervaring in verkoop, advies en begeleiding zijn een pluspunt. Maar je enthousiasme, motivatie en inzet zijn minstens even belangrijk. Targets motiveren je en je bent trots om voor Pure Lifestyle te werken en onze kwaliteit en service in woorden en daden uit te stralen. Je bent flexibel. Je werkt op zaterdag en vier dagen in de week en je bent bereid om af en toe eens van de standaard werkuren af te wijken in functie van lanceringen van nieuwe producten en/of opleidingen. Je kan zelfstandig werken en je gaat 100% voor het team.


‘The only way to do great work, is to love what you do’ - Steve Jobs

En gelijk had hij! Is Apple jouw passie en wil je daar je beroep van maken? Bezorg ons dan vandaag nog je cv en motivatiebrief, overtuig ons van je talent, vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie en waarom je absoluut bij Pure Lifestyle aan de slag wil. Stuur je sollicitatie naar steven@purelifestyle.be.


Je takenpakket.

Je geeft boeiende demo's en begeleidt klanten bij hun keuze voor Apple. Van Mac en iPad tot iPhone, Apple Watch en accessoires. Je wordt opgeleid tot een Apple Sales Professional die samen met de klant zoekt naar de perfecte oplossing. Met de juiste begeleiding en de juiste accessoires kunnen je klanten zoveel meer uit hun Apple toestellen halen. Je installeert hun nieuwe toestel en je zet gegevens en documenten over van hun oude device. Je hebt oog voor winkelbeleving en je houdt ook de showroom aantrekkelijk en up-to-date.


Wat hebben wij jou te bieden?

Een voltijdse baan (met een vrije dag op zondag en een weekdag) in een jong en gemotiveerd team, een competitief loon gebaseerd op je kennis en ervaring, extralegale voordelen, flink wat doorgroeimogelijkheden en een leuke, informele werkomgeving.