Apple Lightning-naar-USB-3-camera-adapter

Met de Lightning-naar-USB-3-camera-adapter zet je eenvoudig foto’s en video’s over van je digitale camera naar je iPad. En als je de adapter in een USB-stroomadapter stopt, kan je er ook randapparaten, zoals hubs of kaartlezers, op aansluiten.

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Lightning-naar-USB-3-camera-adapter
€ 49,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken.

Met de Lightning naar USB-3-camera-adapter zet je eenvoudig foto’s en video’s over van je digitale hogeresolutiecamera naar je iPad Pro. Zodra je de Lightning-naar-USB-3-camera-adapter aansluit, wordt op je iPad Pro automatisch de Foto’s-app geopend. Je kunt dan aangeven welke foto’s en video’s je wilt importeren, waarna ze netjes in albums worden geordend.

Als je de Lightning naar USB-3-camera-adapter aansluit op een USB-lichtnetadapter, verruim je de mogelijkheden van je iPad Pro nog verder. Dan kun je er namelijk ook USB-randapparatuur op aansluiten, zoals een hub, Ethernet-adapter, audio/MIDI-interface of een kaartlezer voor onder meer CompactFlash, SD en microSD.

De Lightning naar USB‑3-camera-adapter ondersteunt standaard­fotostructuren, zoals JPEG en RAW, en ook SD‑ en HD-videostructuren, waaronder H.264 en MPEG‑4. De 12,9‑inch iPad Pro (1e en 2e generatie) en de 10,5‑inch iPad Pro zetten gegevens over met USB 3-snelheden. De 9,7‑inch iPad Pro maakt gebruik van USB 2.

Geschikt voor elke iPhone en iPad met Lightning-ingang.

Apple Lightning-naar-USB-3-camera-adapter