Met de Lightning-naar-USB-3-camera-adapter zet je eenvoudig foto’s en video’s over van je digitale camera naar je iPad. En als je de adapter in een USB-stroomadapter stopt, kan je er ook randapparaten, zoals hubs of kaartlezers, op aansluiten.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Lightning-naar-USB-3-camera-adapter
€ 45,00

Overzicht

Eigenschappen

Foto's en video's importeren op je iPad.

Zodra je de Lightning-naar-USB-3-camera-adapter aansluit, wordt op je iPad automatisch de Foto’s-app geopend. Je kunt dan aangeven welke foto’s en video’s je wilt importeren, waarna ze netjes in albums worden geordend.

USB-randapparaten.

Als je de Lightning-naar-USB-3-camera-adapter aansluit op een USB-stroomadapter, verruim je de mogelijkheden van je iPad Pro nog verder. Dan kun je er namelijk ook USB-randapparaten (zoals een hub, Ethernet-adapter, audio/MIDI-interface of een kaartlezer voor onder meer CompactFlash, SD en microSD) op aansluiten.

Foto- en videoformaten.

De Lightning-naar-USB-3-camera-adapter ondersteunt standaardfotoformaten, zoals JPEG en RAW, en ook SD- en HD-videostructuren, waaronder H.264 en MPEG-4. De 12,9-inch iPad Pro zet gegevens over met USB 3-snelheden. De 9,7-inch iPad Pro maakt gebruik van USB 2.  

Geschikt voor

  • iPad mini (vanaf de 1ste generatie), iPad Air (vanaf de 1ste generatie), iPad Retina, iPad Pro 12,9-inch en iPad Pro 9,7-inch.