Apple Lightning naar Digitale AV Adapter

Toon je foto's, films, apps en eigenlijk zowat je hele iPad, iPhone of iPod touch op groot scherm: je HD-tv, HDMI-projector of -beeldscherm zodat iedereen kan meegenieten!

Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Lightning Digital AV Adapter
€ 59,00

Overzicht

Eigenschappen

Kenmerken.

De Lightning-naar-digitale-AV-adapter is bedoeld voor je iPhone, iPad of iPod met Lightning-connector. Met de Lightning-naar-digitale-AV-adapter kun je bijvoorbeeld apps, presentaties, websites of diavoorstellingen op het scherm van je device synchroon weergeven via je HDMI-televisie, -beeldscherm, -projector of een ander geschikt scherm in maximaal 1080p HD.

Daarnaast is deze adapter ook geschikt voor video-uitvoer, zodat je films, tv-programma's of bijvoorbeeld zelf opgenomen videomateriaal in maximaal 1080p HD op een groot scherm kunt bekijken. Daarvoor hoef je alleen de Lightning-naar-digitale-AV-adapter aan te sluiten op de Lightning-ingang van je apparaat en via een afzonderlijk verkrijgbare HDMI-kabel op de HDMI-ingang van je tv of projector.

Voor aansluiting op een tv of projector is een HDMI-kabel vereist (afzonderlijk verkrijgbaar). Zowel video- als audio-uitvoer wordt ondersteund.

Geschikt voor elke iPhone en iPad met Lightning-ingang.

Apple 13-inch iPad Pro (M4)