Decoded 2-in-1 Leather Wallet Cases

De 2-in-1 Wallet Case van Decoded combineert maximale bescherming met een uitneembare back cover. De hoes is gemaakt uit het fijnste leer en biedt naast je iPhone ook ruimte voor je business- en bankkaarten.

* Verplichte velden

Prijs

€ 64,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Perfect beschermd op weg.

De Decoded 2-in-1 Wallet Case beschermt je iPhone tot in de kleinste hoeken tegen vuil, krassen en valpartijen en houdt hem tegelijk slank, licht en dun. Je iPhone zit stevig vastgeklikt in een snap case en een fluweelzachte voering zorgt voor de ultieme bescherming. Een magnetische strap voorkomt schade aan je iPhone als je beschermhoes een onzachte val maakt.

De ultieme beschermhoes. En méér.

De Decoded 2-in-1 Wallet Case biedt eenvoudig toegang tot de toetsen en Lightning connector van je iPhone en er zijn uitsparingen voor de speakers en de camera. Daarnaast biedt de case ook ruimte voor 3 bank- en businesskaarten.

Uitneembare back cover.

Dankzij de 2-in-1 oplossing kan je de back cover ook gewoon losmaken. Perfect beschermd als het nodig is, en met een strakke cover als het kan, afhankelijk van de gelegenheid of van je stemming. Door het gebruik van magnetische pads blijft de back cover stevig op zijn plaats in de Wallet Case.

Authentiek leer. Made in Holland.

De 2-in-1 Wallet Case is met de hand gemaakt uit premium nappa leer. Decoded, een Nederlands merk, besteedde bij het ontwerp ervan aandacht aan het allerkleinste detail, voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

Draadloos opladen.

Je hoeft je hoesje er nooit meer af te halen, zelfs niet om je iPhone SE en iPhone 8 draadloos op te laden!

Geschikt voor iPhone SE (2e & 3e gen.), iPhone 8, iPhone 7 en iPhone 6(s).

Decoded iPhone SE 2-in-1 Leather Wallet Cases