De Peugeot Zest is een strakke elektrische zoutmolen met een zachte, soft touch afwerking. Een blikvanger op tafel!
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Peugeot elektrische zoutmolen Zest zwart
€ 35,50

Overzicht

Eigenschappen

Gebruiksgemak.

Even drukken op het knopje en Zest maalt je zout exact zoals je het hebben wilt. Zest wordt standaard geleverd met grof zeezout en 4 batterijen.

Uniek maalwerk.

De Peugeot molens onderscheiden zich door hun uniek maalwerk, gemaakt uit gehard en gesmeed staal. Dat maakt ze ongevoelig voor aantasting door zout. Het maalwerk is uitgerust met een dubbele rij schroefvormige tanden die de zoutkorrels vastnemen, ze naar beneden brengen en ze daar blokkeert om ze perfect te malen. De grofheid van de maling kan bij de Zest zoutmolen ingesteld worden door middel van het knopje aan de onderzijde van de molen.

Elke specerij z'n eigen molen.

Voor elk soort kruiden is er een aparte molen ontwikkeld, dat het beste uit de specerij haalt. Het is van belang dat je nooit zout in een pepermolen doet of omgekeerd.

Welke zoutkorrels gebruik je best?

Voor een optimaal gebruik van de Peugeot zoutmolen gebruik je best grof droog zout, zoals droog zeezout of steenzout met een diameter van 4 mm.

Garantie.

Op de motor en afwerking van de molen geldt een garantie van 2 jaar. Het Peugeot maalwerk daarentegen is levenslang gegarandeerd, mits correct gebruik.

Afmetingen

Hoogte 18 cm

Peugeot elektrische zoutmolen Zest zwart