De Spring Scissors van Nomess Copenhagen zien er niet alleen cool uit, ze liggen ook perfect in de hand, zijn vlijmscherp én uiterst precies. Ze zijn ontworpen voor de Wallpaper Exhibition 2015 en wie met behang werkt, weet hoe belangrijk een degelijke schaar is.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Spring Scissors zwart small
€ 22,00
Spring Scissors zwart large
€ 29,00

Overzicht

Eigenschappen

Met de hand gemaakt.

Het Deense Nomess Copenhagen haalde z'n inspiratie in het traditionele Aziatische vakmanschap. De schaar is met de hand gemaakt gemaakt uit gebogen veerstaal en keert na gebruik automatisch terug naar z'n originele vorm.

Rechts- én linkshandigen.

Spring Scissors is vlijmscherp en volstrekt symmetrisch: het maakt dus niet uit of de gebruiker links- dan wel rechtshandig is. 

Boven het functionele.

Het ontwerp van de Nederlandse designer Lex Pott viel internationaal in de prijzen. De ontwerper slaagde er met brio in om een doordeweeks gebruiksvoorwerp zo cool te maken én tegelijk oerstevig dat het ver boven zijn functie uitstijgt. De Spring Scissors is zo mooi dat je 'm gewoon op je bureau of in de keuken kan laten liggen - of hangen -  want ook voor het snijden van verse kruiden en bloemen is deze schaar ideaal.

Twee maten.

Spring Scissors is verkrijgbaar in 2 maten.

Afmetingen

Small lengte 19 cm Large lengte 25,4 cm

Nomess Copenhagen Spring Scissors zwart