Op zoek naar een unieke iPhone hoes én liefst eentje met karakter? De Clic Wooden iPhone 6(s) Case van Native Union is er zo één! Clic Wooden combineert hout met een trendy kleurtje. Het hout is met de hand bewerkt én op maat gemaakt voor je iPhone!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Clic Wooden iPhone 6(s) blossom roze
€ 39,99

Overzicht

Eigenschappen

Amerikaans kersenhout.

Het eerste wat je opvalt aan de Clic Wooden Case is het authentieke hout, dat met de hand is gepolijst en bewerkt en daarna microscopisch op maat gemaakt voor iPhone 6(s). De trendy kleur aan de buitenkant gaat over in een superzachte snap case die je iPhone binnenin beschermt tegen krassen en vuil.

Op maat gemaakt.

De Clic Wooden Case is tot op de mm ontworpen voor je iPhone 6(s), met perfecte uitsparingen voor de toetsen en knoppen, de koptelefooningang, camera, luidsprekers en Lightning-connector.

Voegt warmte en gezelligheid toe aan je iPhone.

De Clic Wooden Case ligt perfect in de hand, is sterk en houdt je iPhone slank en licht. Het is gemaakt om lang mee te gaan en voegt warmte, gezelligheid en authenticiteit toe aan je iPhone. Elk stukje hout heeft zijn eigen houtnerf en dat geldt gelukkig ook voor de Clic Wooden Case. Elk hoesje is dus uniek!

Native Union Clic Wooden iPhone 6(s) blossom