Muuto Stacked 2.0

opbergkast 4

Op en top Deens én toch ook Belgisch. Het Stacked opbergsysteem van de Deense fabrikant Muuto is ontworpen door onze landgenoot en architect Julien De Smedt. Stackeds zijn losse schappen die je speels op elkaar stapelt tot een wandkast of vrijstaand rek.

Prijs

€ 2.023,00

(Incl. BTW)

Op voorraad

Levertermijn,

Gemiddeld 6 weken

Overzicht

Eigenschappen

Scandinavisch én toch Belgisch.

De Stacked is een product van het Deense designlabel Muuto, ontworpen door de Belgische architect Julien De Smedt (Brussel, °1975), bekend om z'n architecturale hoogstandjes en industrieel productdesign.

Laat je inspiratie de vrije loop.

Stackeds zijn losse schappen die je speels op elkaar stapelt tot een wandkast of vrijstaand rek. Méér of minder Stackeds én de manier waarop je ze plaatst, beïnvloedt het uiteindelijke resultaat. Ietsje meer uit elkaar of juist dichter bij elkaar, zwevend, met meer of minder bevestigingsclips. Leuk is dat je zélf kan bepalen hoe je kast - of rek - er uiteindelijk zal uitzien. En je kan de compositie telkens opnieuw veranderen!

Functioneel én decoratief.

De Stackeds bewijzen overal hun nut: in de keuken, als rek of kast in de woonkamer, kinderkamer, inkomhal of bureau. Je kan ze puur functioneel gebruiken of als onderdeel van je wooninrichting. Gebruik de Stackeds als boekenkast, tv-wandmeubel of als roomdivider in een kantoorruimte. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

Materialen.

De Stackeds zijn gemaakt van MDF en zijn verkrijgbaar in wit, ash (essenfineerhout), lichtgrijs of donkergrijs. Je kan ze verkrijgen in een open (zonder rugwand) of gesloten versie (mét achterwand). 

Verdere kenmerken.

  • Vier transparante, rubberen voetjes worden standaard meegeleverd om de Stackeds onderaan te beschermen tegen krassen en vuil.
  • Elke Stacked komt met twee bevestigingsclips (wit bij de witte Stacked, lichtgrijs bij de lichtgrijze en eiken Stacked en grijs bij de grijze Stacked). Dankzij deze bevestigingsclips blijven de Stackeds altijd stabiel, zelfs bij een zwevend effect.

Afmetingen.

Lengte 130,8 cm - hoogte 129 cm - diepte 35 cm 

 

Muuto Stacked 2.0 opbergkast configuratie 4