Met de LifeProof Multipurpose mount - een wandhouder - krijgt je iPhone een vaste plek in huis: je hangt 'm makkelijk en snel waar je maar wilt, op vrijwel iedere vlakke ondergrond, dus ook op muren, glas en spiegels.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
LifeProof LifeActiv multipurpose mount
€ 29,99

Overzicht

Eigenschappen

Je iPhone & je apps altijd binnen handbereik.

Met de multipurpose mount van LifeProof hang je je iPhone altijd op z'n vaste plaats in huis. Ideaal om snel recepten op te zoeken in de keuken of het nieuws te lezen in de badkamer terwijl je je tanden poetst of je haren droogt.  

Van het raam tot de muur. 

De universele multipurpose mount past op nagenoeg elke vlakke ondergrond. Je kan de basis stevig en veilig vastkleven op glas, metaal, tegels en vinyl of met de bijgeleverde schroeven op een oppervlak in hout. 

Bevestigen aan de achterkant van je iPhone hoes.

Het andere deel - een strip - kleef je met de stevige - en meegeleverde - 3M-strip op de achterkant van je iPhone case. De strip en de universal mount passen magnetisch perfect op elkaar. Je kan je iPhone dus met een eenvoudige beweging aanbrengen én weer verwijderen als je snel weer wilt vertrekken. Bovendien kan je hem zowel in landschaps- als portretmodus gebruiken.

iPhone hoezen.

De LifeProof LifeActiv Multipurpose mount is geschikt voor de LifeProof Case - een beschermhoes van LifeProof voor je iPhone - en werkt ook met vele andere hoezen. De LifeProof Case - niet meegeleverd, wel afzonderlijk verkrijgbaar - heeft evenwel voordelen die andere hoezen niet hebben: zo zit je iPhone altijd en overal veilig opgeborgen, 100% beschermd tegen krassen, schokken, valpartijen, stof, zand, regen, water en sneeuw.

Universeel.

De LifeProof LifeActiv Multipurpose mount is geschikt voor iPhone 4/4s, iPhone SE, iPhone 5/5c/5s, iPhone 6(s) en iPhone 6(s) Plus.

Afmetingen

Diameter 4,45 cm - dikte 1 cm

LifeProof LifeActiv iPhone wandhouder