LaCie Porsche Design Mobile Drive USB-C/USB 3.0

De LaCie Porsche Design USB-C Mobile Drive combineert een minimalistische vormgeving met geavanceerde functionaliteit, en levert overdrachtssnelheden van maar liefst 5 Gb/s.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Mobile Drive USB-C/USB 3.0 1TB zilver
€ 89,95
Mobile Drive USB-C/USB 3.0 2TB zilver
€ 109,95

Overzicht

Eigenschappen

Praktisch design.

De unieke, minimalistische stijl van de LaCie Porsche Design Mobile Drive weerspiegelt een praktisch design. De lichtgewicht behuizing is geheel van aluminium, robuust en stevig. De combinatie van afgeronde hoeken, hoogglans afgeschuinde randen en een gezandstraalde afwerking leverde deze LaCie Porsche Design Mobile Drive alvast de Red Dot Design Award van 2016 op, één van de meest prestigieuze onderscheidingen ter wereld. 

USB-C/USB 3.0

De LaCie Porsche Design Mobile Drive is standaard uitgerust met een USB-C-verbinding, waarmee de nieuwste Macs zijn uitgerust. En dankzij de meegeleverde USB-C-naar-USB-A-kabel is de harde schijf ook compatibel met Macs en pc’s die zijn voorzien van USB 3.0.

Razendsnel.

Dankzij de supersnelle verbinding via USB-C en USB 3.0 levert de Mobile Drive overdrachtssnelheden van maar liefst 5 Gb/s. Zo kun je razendsnel al je bestanden overzetten van je Mac. Om films, foto’s, muziek en gegevens te bewaren, hoef je ze alleen maar te verslepen.

Eenvoudig automatische back-ups maken. Compatibel met Time Machine van Apple.

Met de LaCie Backup Assistant maak je makkelijk en automatisch back-ups van je bestanden op Mac en Windows. En dankzij de ingebouwde software werkt de LaCie Porsche Design Mobile Drive samen met Time Machine op je Mac.

Wachtwoordbeveiliging.

De LaCie Private-Public-software (beschikbaar als download) beschermt tegen verlies, diefstal en ongeautoriseerde toegang.

Verdere kenmerken.

  • USB 3.1-interface. Compatibel met USB 3.0 (tot 5 Gb/s) en USB 2.0 (480 Mb/s).
  • Automatische Eco-modus verlaagt het energieverbruik tot 40% wanneer de schijf niet wordt gebruikt.
  • Vereist een Mac of pc met USB-C of USB 3.0/USB 2.0-poort, OS X 10.5 of recenter of Windows 7 of recenter.
  • USB-C-kabel en USB-C-naar-USB 3.0-kabel meegeleverd.

Afmetingen.

Hoogte 12,8 cm - breedte 8,4 cm - dikte 1 cm

Gewicht.

193 gram

LaCie Porsche Design Mobile Drive USB-C/USB 3.0 1TB/2TB zilver