Met het foodprocessor accessoire voor de KitchenAid keukenrobot combineer je het beste van 2 werelden. Slechts 1 toestel op je werkblad, maar dan wel een veelzijdige krachtpatser voor wie geen klus teveel is!
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Keukenrobot foodprocessor accessoire
€ 199,00

Overzicht

Eigenschappen

Razendsnel schaven, raspen en snijden.

De KitchenAid keukenrobot is de beste bondgenoot van elke hobbykok en is de referentie in het mengen, kneden en kloppen van deeg voor taartjes, brood en pasta. Het foodprocessor accessoire helpt je nu ook met een gezonde lekkernij. Zo maakt hij in een mum van tijd komaf met tijdrovende karweien, zoals hakken, raspen, snijden, snipperen en schaven van groente en fruit. Van plakken komkommer tot reepjes wortel en blokjes biet, de foodprocessor doet het allemaal, razendsnel én precies zoals je het hebben wilt. Je fruit- en groentesalade is zo klaar!

Past perfect op de keukenrobot.

Zodra je het accessoire aansluit op de keukenrobot, kan je aan de slag. De 2-in-1 brede vulopening is geschikt voor allerlei soorten voedsel en de scherpe messen en handmatige snelheidsregeling zorgen voor het nauwkeurig en accuraat snijden van zacht of hard voedsel. Alle onderdelen zitten netjes opgeborgen in een compacte opbergdoos en zijn bovendien vaatwasbestendig.

Standaardaccessoires.

  • Extern instelbare schaafschijf: snijdt perfecte schijfjes. De dikte kan ook onmiddellijk worden aangepast met de externe hendel. De schijfadapter (wisser) is onder de schijf bevestigd en duwt het voedsel tijdens het verwerken naar de opening.
  • Snijkit met dubbel mes: snijdt allerlei soorten groente en fruit snel en precies in blokjes.
  • Omkeerbare raspschijf en julienneschijf met aparte wisser. Kies tussen fijn of grof raspen of in reepjes snijden van fruit, groenten en kaas.
  • 2-in-1 brede vulopening.
  • Borsteltje om de snijkit te reinigen.
  • Compacte opbergdoos

Afmetingen

Hoogte 24,6 cm - breedte 25,9 - diepte 17,5 cm

KitchenAid keukenrobot foodprocessor accessoire