Jura reinigingstabletten zijn speciaal op het geïntegreerde reinigingsprogramma afgestemd. Dit beschermt je machine, verlengt de levensduur en zorgt voor een constant hoge koffiekwaliteit.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Jura reinigingstabletten 6 stuks
€ 9,50

Overzicht

Eigenschappen

Effectieve reiniging, duurzame bescherming.

Om de koffiekwaliteit permanent op het hoogste niveau te houden, zijn het onderhoud van de volautomaat en de hygiëne in de omgang met melk, koffie en water van cruciaal belang. Iedere volautomaat van Jura beschikt over een onderhoudsvrije zetgroep die zichzelf met één druk op de knop reinigt. Dankzij de 2 in 1 reinigingstablet wordt het apparaat niet alleen gereinigd, maar tegelijkertijd verzegeld. Hierdoor biedt de reinigingstablet een duurzame bescherming tegen afzettingen van koffievet. Het reinigingsprogramma kan met één druk op de knop eenvoudig worden gestart.

Fase I, de reiniging.

De speciale formule lost koffievet en koffiedeeltjes in de zetgroep en de bereidingszeef effectief op. Hierbij worden de componenten zowel van binnen als van buiten met heet water met een temperatuur van 80 °C grondig gespoeld.

Fase II, de bescherming.

Bijzondere actieve bestanddelen verzegelen de oppervlakken van de desbetreffende componenten en beschermen deze duurzaam tegen afzettingen van koffieresten en koffievetten.

Het resultaat.

Met één druk op de knop een hygiënisch schone volautomaat voor perfecte koffiekwaliteit en ultiem genot.

Jura reinigingstabletten 6 stuks