Koffie bestaat voor ruim 98 % uit water. Hoe beter de kwaliteit van het water, hoe onvervalster het aroma. Claris filtert het water betrouwbaar. Het resultaat is een optimaal ingrediënt voor perfecte koffie: puur water voor puur genot.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Jura Claris Blue Filter 3-pack
€ 39,00

Overzicht

Eigenschappen

Met nieuwe beschermingsformule.

De nieuwe beschermingsformule is speciaal ontwikkeld voor moderne volautomaten met One-Touch Cappuccino-functie. Deze bevat een minerale stof die het calciumcarbonaat stabiliseert. Hierdoor zet het calciumcarbonaat zich ook bij een regelmatige stoombereiding niet in het doorloopsysteem af. Op deze manier wordt een verstopping van leidingen actief voorkomen.

Filtert kalk, smaak en geur.

Het filterpatroon filtert naast kalk ook diverse smaak- en geurbedervende stoffen uit het water. De voor de gezondheid belangrijke mineralen en fluoriden blijven echter behouden. Claris werkt volgens het professionele tegenstroomprincipe. Bij iedere bereiding wordt het filtergranulaat opgewerveld en ontplooit op deze wijze zijn volle werking. De filtratie wordt bij iedere bereiding uitgevoerd. Hierdoor wordt staand gefilterd water vermeden en wordt voorkomen dat het water snel kiemt.

Maakt ontkalken overbodig.

Mits correct gebruikt, maakt Claris ontkalken compleet overbodig. Dit verhoogt het comfort en bespaart je waardevolle tijd. Schone leidingen, verwarmingselementen en een pomp zonder kalkafzettingen verlengen de levensduur van je volautomaat aantoonbaar, en leveren een bijdrage aan het waardebehoud van de volautomaat.

Verdere kenmerken.

  • pH-koffieneutraal
  • hard tegen kalk, zacht voor de machine
  • altijd vers water, filtering vindt direct plaats op het moment van waterafname
  • filtercapaciteit: tot 50 liter koffiespecialiteiten of maximaal 2 maanden

Afmetingen

Bevat 3 Claris Blue Filters