Jura combineert met de A9 Aluminium koffiemachine een compact formaat met een uitgebreide keuze aan koffiespecialiteiten. Zo maak je een cappuccino of latte macchiato met 1 druk op de knop.
Voorraad
Niet op voorraad
ProductnaamPrijs
Jura A9 aluminium
€ 1.299,00

Overzicht

Eigenschappen

Intense en volle smaak.

Het door Jura ontwikkelde impulsextractieproces (Pulse Extraction Process of P.E.P.) optimaliseert de extractietijd voor een intense, volle smaak. Zo wordt het water bij ristretto en espresso met regelmatige pulsen en in snelle intervallen door de gemalen koffie geperst. Dankzij deze methode komen alle aroma's volledig tot hun recht. Acht intensiteitsniveaus zorgen voor ultiem genot in overeenstemming met je eigen voorkeuren. De Jura A9 maakt elke kop koffie compleet door de romige cremalaag.

Aroma G3

Voor de optimale maalgraad zorgt de meertraps Aroma G3-molen. Deze maalt de koffiebonen altijd vers, snel en met volledig behoud van het aroma. De variabele zetgroep met een inhoud van 6 tot 10 gram zorgt altijd voor ideale bereidingsomstandigheden. Zélfs bij gelijktijdig zetten van 2 espressi of 2 koffies. Geperfectioneerde snijhoeken in de maalkegel reduceren het maalproces tot de helf terwijl het natuurlijke aroma behouden blijft. Dit garandeert volmaakt en puur koffiegenot bij een verkorte bereidingstijd.

Intuïtieve bediening via kleurenscherm met touchscreen.

Je maakt je keuze door met 1 vinger door het menu op het touchscreen display te glijden. Op het startscherm kunnen vier favoriete specialiteiten worden vastgelegd, die je via een zachte aanraking van het scherm kan selecteren. Het eenvoudige bedieningsconcept omvat ook het onderhoud. Ook hier is een enkele aanraking voldoende om geïntegreerde spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma's te activeren die zorgen voor een perfecte hygiëne.

12 koffiespecialiteiten met 1 druk op de knop.

De A9 overtuigt zowel met klassiekers als met twee heel bijzondere koffiespecialiteiten: de latte macchiato doppio en de cappuccino doppio bekoren met maximaal koffie-aroma bekroond met fluweelzacht melkschuim. Dankzij de One-Touch-technologie en de van 55 tot 138 mm in hoogte verstelbare combi-uitloop lukt de bereiding zonder je mok te verplaatsen.

Koffiespecialiteiten: 1 latte macchiato doppio, 1 cappuccino doppio, 1 latte macchiato, 1 cappuccino, 1 ristretto, 2 ristretti, 1 espresso, 2 espressi, 1 koffie, 2 koffies, 1 portie heet water en 1 portie melkschuim.

Perfect melkschuim.

Zin in een cappuccino of latte macchiato? Dan bereidt de Jura A9 met de fijnschuimtechnologie heerlijk vederlicht melkschuim. Bovendien zorgt de traploos instelbare combi-uitloop ervoor dat je ook hogere glazen probleemloos plaatst.

Verdere kenmerken.

 • Dankzij het compacte formaat neemt de koffiemachine weinig ruimte in beslag.
 • Metalen behuizing met aluminium zijpanelen, die de Jura A9 een verfijnde uitstraling geven.
 • In hoogte verstelbare combi-uitloop 55-138 mm.
 • Perfect melkschuim door fijnschuimtechnologie.
 • Instelbare koffiesterkte: 8 niveaus
 • Intelligent voorverwarmen.
 • Combi-uitloop.
 • Cappuccinatore: uitloop voor microschuim.
 • Waterreservoir: 1,1 l.
 • Afvalbak: ca: 9 koppen.
 • Bonenreservoir: 125 gram.
 • Melkslang standaard meegeleverd. Melkhouder optioneel verkrijgbaar.
 • Garantie: 2 jaar.