Decoded Leather Card Wallet

De Decoded Card Wallet Case biedt de ultieme bescherming voor je iPhone. De hoes is gemaakt uit het fijnste leer en biedt naast je iPhone ook ruimte voor je business- en bankkaarten.

* Verplichte velden

Prijs

€ 59,99

€ 27,99

(Incl. BTW)

Op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Perfect beschermd op weg.

De Decoded Card Wallet beschermt je iPhone tot in de kleinste hoeken tegen vuil, krassen en valpartijen en houdt hem tegelijk slank, licht en dun. Je iPhone zit stevig vastgeklikt in een snap case en een fluweelzachte voering zorgt voor de ultieme bescherming. Een magnetische strap voorkomt schade aan je iPhone als je beschermhoes een onzachte val maakt.

Authentiek leer. Made in Holland.

De Card Wallet beschermhoes is met de hand gemaakt uit premium nappa leer. Decoded, een Nederlands merk, besteedde bij het ontwerp ervan aandacht aan het allerkleinste detail, voor een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit.

De ultieme beschermhoes. En méér.

De Decoded Card Wallet Case biedt eenvoudig toegang tot de toetsen en Lightning connector van je iPhone en er zijn uitsparingen voor de speakers en de camera. Daarnaast biedt de Card Wallet Case ook ruimte voor 3 bank- en businesskaarten. En dankzij het slimme ontwerp kan je de snap case ook als standhouder gebruiken voor het bekijken van films en foto's.

Draadloos opladen.

Je hoeft je hoesje er nooit meer af te halen, zelfs niet om je iPhone XS Max draadloos op te laden!

Geschikt voor iPhone XS Max.