Canon PIXMA TS5350a

all-in-one inkjetprinter

De Canon PIXMA TS5350a is een all-in-one inkjet printer voor thuisgebruik. Met deze printer druk je niet alleen af, je scant en kopieert hier ook mee. Maak verbinding met de printer door wifi direct, waardoor je je printer niet eerst verbindt met een modem. Met de PIXMA TS5350a print je randloos, waardoor het hele papier bedekt is zonder witranden.

Prijs

€ 109,99

(Incl. BTW)

Voorraad Niet op voorraad

Overzicht

Eigenschappen

Aansluitmogelijkheden en printsnelheid

De TS5350a inkjetprinter van Canon maakt verbinding via wifi-direct, dit houdt in dat je de printer rechtstreeks met de computer kunt verbinden. Dat kan zonder tussenkomst van een wifinetwerk. Draadloos printen kan onder andere via Google Cloud, Apple AirPrint en e-mail. Het printen vanuit de cloud maakt het ook mogelijk om afdrukken te maken zonder dat je in de buurt bent van de printer. Hiervoor moet je wel de printer verbinden met de cloud. Dus niet elk willekeurig persoon kan zomaar afdrukken maken.

Met de Canon Pixma TS5350a print, kopieert of scan je in zwart-wit of kleur. De printsnelheid in kleur bedraagt 6,8 pagina's per minuut. De printsnelheid in zwart-wit is 13 pagina's per minuut. 

De inkjetprinter beschikt over twee papierlades voor papier in A4, A5, B5, 10x15 en D1 formaat. Bij een printopdracht pakt hij automatisch de juiste papiersoort. Randloos en duplex printen behoort eveneens tot de opties.

Scannen en kopiëren met de Canon Pixma TS5350a

De Canon Pixma TS5350a is een compacte inkjetprinter ook erg geschikt voor thuisgebruik. Hij neemt beperkte ruimte in en je verbindt hem eenvoudig met je Mac, pc of smartphone. Dankzij een interne scanfunctie maak je scans van documenten en afbeeldingen. Het maken van een kopietje is ook in een handomdraai gebeurd.

De kopieersnelheid in zwart-wit bedraagt 4 pagina's per minuut. Middels het handige display is altijd zichtbaar wat de status van de printer is.

Afmetingen.

Lengte 40,3 cm - breedte 31,5 cm - hoogte 14,8 cm

Canon PIXMA TS5350a all-in-one inkjetprinter