Brother Business Smart MFC-J5330DW

A3/A4 all-in-one inkjet WiFi-printer

De Brother MFC-J5330DW all-in-one is een supersnelle en betrouwbare printer, ideaal voor zelfstandigen en KMO's. Hij maakt al binnen 6 seconden je eerste afdruk en levert een professionele en haarscherpe drukkwaliteit met levendige kleuren. Deze inkjetprinter drukt af tot A3-formaat en heeft een fax-, kopieer- en scanfunctie. Printen en scannen kan bekabeld, of draadloos vanaf je iPhone, iPad en computer.

Professionele A3/A4 all-in-one

Het nieuwe, robuuste design en de gebruiksvriendelijke bediening maken van de MFC-J5330DW all-in-one inkjetprinter de ideale partner voor zelfstandigen en KMO's. Deze ruimtebesparende Brother levert professionele en kwaliteitsvolle afdrukken en een ongekend gebruiksgemak.

Haarscherpe afdrukken

Met de Brother MFC-J5330DW kan je flyers en A3-affiches afdrukken met een professionele printkwaliteit. Ook offertes, facturen en alle andere documenten rollen met een verrassende kwaliteit uit deze inkjet printer. En dat zonder de kosten de hoogte in te jagen. Zorgvuldig samengestelde pigmentinkten zorgen voor haarscherpe zwarte-wit tekstdocumenten en levendige kleurafdrukken. Bespaar geld en tijd met de optionele hogerendementspatronen, waarmee je tot 3.000 zwart-wit pagina's en tot 1500 pagina's in kleur kan printen.

Gebruiksgemak

Navigeer eenvoudig via het overzichtelijke LCD-aanraakscherm van 6,8 cm naar de verschillende functies, waaronder de handige Brother-apps. Hiermee scan en converteer je onder meer snel en makkelijk documenten naar diverse Microsoft Office-bestanden, zoals Word, Excel en PowerPoint. Met één druk op de knop print of scan je bestanden van of naar diverse populaire web- en clouddiensten, zoals Box, Dropbox, Evernote en Google Drive. Je digitaliseert zo documenten op een eenvoudige manier en beschikt altijd en overal over je bestanden.

Papierinvoer

De ruime papierlade van 250 bladen is geschikt voor afdrukken tot A3-formaat en met de manuele papierinvoer aan de achterzijde print je op dikker papier en enveloppen. Automatische documentinvoer voor 50 vellen maakt het scannen van meerdere pagina's snel en gemakkelijk.

Bekabeld én draadloos

De Brother MFC-J5330DW print, scant, kopieert en faxt via het bekabeld netwerk. Maar het kan ook perfect draadloos. Via de AirPrint-functie van Apple en de Brother iPrint&Scan app kunnen alle gebruikers draadloos printen van en scannen naar smartphones en tablets.

Supersnel

De MFC-J5330DW ondersteunt automatisch dubbelzijdig printen en maakt al een eerste afdruk binnen 6 seconden. Deze all-in-one inkjet haalt snelheden tot 35 pagina's per minuut in zwart/wit en tot 27 in kleur of 22 zwart/wit pagina's en tot 20 kleurenpagina's per minuut aan laserkwaliteit.