De compacte, lichtgewicht Bose Bluetooth headset 2 is een verademing voor wie handsfree wil bellen: dankzij de ruisonderdrukkende microfoon begrijpt je gesprekspartner je altijd perfect. En voor jou, als gebruiker, voert de headset het volume op als je je in een drukke omgeving bevindt.
Op voorraad
ProductnaamPrijsAantal
Bose Bluetooth headset (L)

€ 149,00

€ 129,00

Overzicht

Eigenschappen

Automatische volumeregeling.

Telefoneren terwijl je in de auto zit of je in een drukke straat bevindt, in een station of luchthaven: het levert vaak wrevel op. De Bose Bluetooth Headset 2 maakt daar alvast komaf mee: geavanceerde technologie detecteert automatisch het geluidsniveau in je omgeving en past het volume van de headset hierop aan. Als er veel lawaai is, gaat het volume automatisch omhoog. Zodra het weer rustiger is, gaat het volume omlaag. Zo blijft het luisterniveau altijd constant.

Ruiswerende microfoon.

Ook voor je gesprekspartner is de Bose Bluetooth headset 2 een verademing. De headset is uitgerust met een ruiswerende microfoon die onderscheid maakt tussen je stem en het achtergrondgeluid. Zo wordt er meer van je stemgeluid (en minder van de achtergrond) doorgegeven. Je gesprekspartner hoort dus méér van jou dan van de wind of de drukte om je heen. De TriPort akoestische structuur van Bose zorgt bovendien voor een natuurlijk stemgeluid bij elk geluidsniveau.

Optimale pasvorm.

Wil je de headset links of rechts dragen? Bose maakte een headset voor een linker- en één voor een rechtoor. Het speciale ontwerp zorgt in beide gevallen voor een optimale pasvorm. De contourvorming volgt de rondingen van je gezicht en de plaatsing van de bedieningsknoppen boven- en onderaan zorgt ervoor dat je de headset kan bedienen met een lichte knijpbeweging.

StayHear.

Met de zachte StayHear-siliconenoordop blijft de headset stevig zitten en comfortabel aanvoelen. De oordop verspreidt het contactgebied over een groter gedeelte van de gehoorgang. Zo blijft de headset goed in je oor zitten zonder te veel druk uit te oefenen en zonder gebruik van een oorclip. Drie maten van StayHear oordopjes worden standaard meegeleverd: er is dus altijd één die je past.

Gebruiksgemak.

De Bose Bluetooth headset heeft afzonderlijke aan- en uitknoppen, om het volume manueel te regelen, om te bellen of in te haken. En je kan het gemakkelijk met één hand bedienen, belangrijk bij het autorijden.

Muziek, podcasts en routebeschrijvingen.

Eventjes niet aan het bellen? Dan kan je met de Bluetooth headset 2 naar routebeschrijvingen, muziek en podcasts op je iPhone luisteren. Bose gebruikt hiervoor het A2DP-protocol, streaming via Bluetooth.

Verdere kenmerken:

  • Batterij-autonomie bij actief gebruik: 4,5 uur. Tot 100 uur standby.
  • Geleverd met USB-kabel en stroomadapter.
  • Led-lichtjes geven de batterijstatus aan en de verbinding met Bluetooth.
  • Opbergtasje inbegrepen.

Afmetingen

Hoogte 1.9 cm - breedte 4.6 cm - lengte 3.2 cm